Yesimkurocak Benimde 7 Ocak gözüküyor. Bakalım ne zamana gün verilecek. 2. Hamileliğim sezeryan olacak.
Yesimkurocak Rosense Teşekkür ederim. Hepimizin doğumu çok kolay ve sağlıkla gerçekleşsin inşaallah🙏🏻
iremdiler 25 ocak gözüküyor benimde ama daha sezeryanmı normal doğummu belli değil doktor net bişey söylemiyor çatı muayeneside olmadım ben normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı
Dr4 Defnem_26 Ddm34 Bebek_anne1995 Tossila Kızlar bende 1 ocakta doğuracağım. Çok yakınmıs günlerimiz tabi bebek daha erken gelmezse. Hayırlısıyla doğuralım ilk haberleri verelim insallah
Ddm34 Şuan 34. Haftama gırdım. Beklenen dogum tarıhı ocak ilk haftaları. Bakalım oğlumız ne zaman gelmek ısterse :) hepımıze kolay dogumlar dılıyorum. Yenı yenı kıyafetlerı yıkamaya basladım. Canta hazırlamadım daha
Em0s Rosense Dün gittim 3 ocakta sezeryan dedi 11 ocakta en geç normal doğum dediii korku çökmeye başladı
ikiprensesannesi06 Rosense Benim de ocağın sonuna doğru geliyo dogumum Çok hızlı geciyo hiç bişey anlamadım acicaksi 😁çok az kaldı heycan dorukta 🤣
AhseninAnnesii Dilk1212 benim ocagin ortasiyla sonu arasinda ama daha gun felan vermedi. Sezaryen veya normal dogum gibi duruyor da demedi ya
Kbrayhn Rosense merhaba benimde 20 Ocak normal diyor doktorum ama bakalım hayırlısı, sağlıklısı nasıl ve zamansa hepimiz için öyle olsun inşallah
AhseninAnnesii kbralya01 basindan beri 2 hafta onde gidiyor yoksa 1 2 aydir mi onde gidiyor. Benim yaklasik 2 3 aydir 1 aydir onde gidiyordu bi kac haftadir da 2 hafta onde gidiyor. Biraz sorunmus gibi davrandi anlamadim
kbralya01 AhseninAnnesii 2-3 aydır önde gidiyor bana gayet normal dedi kilosu boyu bu haftayla uyumlu dedi sıkıntı olur mu hocam bu dedim hayır niye olsun suyun normal bebeğin gelişimi iyi herşey yolunda dedi o yüzden hiç problem etmedim ben sizde etmeyin bence bazı doktorlar bazen biraz fazla tepki veriyor gereksiz yere endişe duymamızı sağlıyor araştırdığınız zaman bile normal yazıyor