ABoyAndTwinsBoysMoms EAK evet önemli olan ilk bebek dedi bana da doktor ikinci dönmese bile müdahale edilebiliyormuş ki sizinki sorunsuz olmuş ne güzel :) ay böyle şeyler görmeye ihtiyacım var gerçekten 🙏🏻😁
EAK ABoyAndTwinsBoysMoms Bi de sana bişi diyim mi gaz sancım var benim kabız oldum ben diye diye doğum sancısı çekti zırt diye de doğurdu maşallah. İnşallah senin de kolayca olur doğumun
ABoyAndTwinsBoysMoms isilulusal bazı doktorlar çoğul gebeliklere bakmak dahi istemiyorlar. Riskli kategorisinde olduğu için. 😞Bu süreçte doktor ve hastane çok önemli gerçekten.
Sevvl ABoyAndTwinsBoysMoms bana istersen deneriz dedi ama biri bas biri makat gelirde birini normal doğurup açıl seseryana alabiliriz dedi kendimi riske atamam direk sezeryan🥰
91mer ABoyAndTwinsBoysMoms bir tanıdığımız ikiz doğum yaptı özelde Rami hastanesi Rami de ( İstanbul Nehir hoca Kendisi normal doğumu destekliyor İkizleri 15 dakak arayla doğum yaptırmış Suan ablamda oraya gidiyor cokk memnun
91mer ABoyAndTwinsBoysMoms muayene ücretine 300 TL idi en son galiba ablam öyle dedi diye hayrlıyorım Herkes cokk memnun nehri hocadan Yandaki dr kapısı boş Ama nehir hocanın hastaları koridorlara sığmıyor Randevu bulmak cok zor
91mer ABoyAndTwinsBoysMoms ikizler arası beklemiş hem anne yorulmasın hemde bebekler diye bir tabıdubımızı gelini yaptı ikiz doğum
Qnl ABoyAndTwinsBoysMoms benim 2. Olduğu için sezeryan ama 1. Olsada normal e cesaret edemezdim tebrik ediyorum sizi 🙏😂
Havvakolay 34+5 suan benımde ıkız gebelık 7 aralıkta suni sancı ıle normal yapıcam ınsallah o güne kadar doğmazsalar 2 cm açıklığım var ilk ıkı doğumum da normal di ınsallah ikizler de normal olur 😇
ABoyAndTwinsBoysMoms Havvakolay ay doğum sonrası bilgilendirme yapabilirseniz ( o yoğunluğun arasında ) çok mutlu olurum :) inşallah gönlünüzdeki gibi olur herşey.. 🙏🏻
Havvakolay ABoyAndTwinsBoysMoms tabı ki seve seve zaten burya bir doğum hıkayesı bırakmak ıstıyorum hayırlısı ıle kucağımıza alabılırsek ınsallah ♥️
isilulusal ABoyAndTwinsBoysMoms ABoyAndTwinsBoysMoms ben araştırdım ıkınma olayını doğru yaparsan doktorunda kolaya kaçıp kesmezse kimçoğu doktor kesiyo benim doktorum kolay kolay kesmiyo bekliyo yani o zaman dikişsiz doğum mümkün ki bi bayan vardı 39. Haftasında dikişsiz doğum yaptı ikiz
ABoyAndTwinsBoysMoms isilulusal ben ilk doğumumu 41. Haftada yaptım. Ama kesiden dolayı çok ağrı çektm sonrasında. Kesisiz olanlar doğumhaneden yürüyerek gidiyor evine resmen 😁