nevermindd Kızlar ben de ikizlerimle 7. Haftamdayım ilk doğumum normal ikizlerimi de normal doğurmak istiyorum ama tabi her doktor yanaşmıyor şuan doktor arayışındayım İstanbul Avrupa yakası doktor önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
ABoyAndTwinsBoysMoms nevermindd çapa tıp fakültesi hastanesi normal öncelikli. Ordan randevu bulabilirseniz gitmenizi öneririm.
SuperMom3 ABoyAndTwinsBoysMoms kendi doktorumda aynı şeyleri söyledi ilk bebek baş aşağı ise normal dogurturum dedi ilk oğlum 3.750 gr normal doğdu bunu çok daha rahat doğurturum dedi bakalım kısmet şuna 31+2 yiz
Essraanil Havvakolay ayy maşallahh canımm gözün aydın çok şükür Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ya normal doğum mu yaptım ? Durumları nasıl iyilerdir inşallah
ABoyAndTwinsBoysMoms Havvakolay ay gözünüz aydın olsun. Nasıl geçti? Ne durumdasınız bebişler ve siz ?
ABoyAndTwinsBoysMoms Havvakolay şimdi okudum post açmışsınız. Ay maşallah çok sevindim ya. O kadar rahatlattı ki beni. İnşallah isteyen herkese nasip olsun. Allah bir sıkıntı vermesin de sağlıkla normal gelsinler. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
gunel91 ABoyAndTwinsBoysMoms ben normal dogum istiyorum cift yumurta ikizleri bende doktor riskli diyor bakalim nasil olucaq
ABoyAndTwinsBoysMoms gunel91 devlete de gidin bence. Özeller ilk olarak sezaryen diyor. Çift yumurta için benim doktorum riskli gebelik kabul etmiyoruz dedi. Tek yumurta ikizleri risk grubunda oluyor daha çok dedi.
gunel91 ABoyAndTwinsBoysMoms devlete randevu bulamiyorum en yakin cam sakura randevusuz kabul etmezler
ABoyAndTwinsBoysMoms gunel91 çam Sakura’da ben de asla yer bulamıyorum. Çapa’da şansınızı deneyin. Araştırma hastanesi olduğu için doktorları da çok bilgili.