Beyzanurrr Haftadan selamlar 💆🏻♀️ Mihra kuşumuzu bekliyoruz 💮 Biz henüz tarih almadık. Bidahaki kontrolümüzde kararlaştırırız herhalde 😌 Bu arada ne kadar sezeryan olan varmış ya 🤦🏻♀️ Sezeryan gözümü korkutuyor benim çok🤐 Allah’ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻 Emanetlerimizi sağ salim alalım kucağımıza 💞
mimar_anne 34+3 bende nasipse ocağın ilk haftası bekliyoruz oğlumu sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah 🙏🏼💙
Kerime-32 Bsrfnr bn de aynı gundeyim erkek ismi poyraz rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla😊
Meltemggg Ocak 15nasipse benim de bebeğimin elbiselerini yarın yıkamaya basliycam nasipse çantayı falan hazırlamak için renklilerle beyazları bir atsam renk kayması olurmu kızlar öneri verir misiniz bana
Rumuz123456 Meltemggg ayırın bence ne olur ne olmaz , ben hem renk ayırıcı mendil kullandım hem de açık ve koyu renklileri ayrı yıkadım
Busbusu Miniminnacik 31+6 oğlum Alparslani bekliyoruz inşallah heycanla ❤️ ama bebeğim başı yukarda hala dönmeye niyeti yok sizin bebisler dondumu
Drysmsn Busbusu bırkac gün önce doktorum normal doğum pozisyonu aldığını söyledi Sızınkı de döner ınsallah
Miniminnacik Busbusu Benim kız da makat pozisyonundaydi yürüyüş çok yapıyorum etkisi var mı bilmiyorum ama döndü benimki.
Kbra3352 Busbusu sizinle aynı hafta aynı günüz oğlum.olcak adı Alparslan tugra ❤ nasip olursa insallh
Hamideersin Miniminnacik 31+3teyim bı oğlum daha olucak nasipse ismini Furkan Alp koyucaz inşallah bi iki hafta sonra kıyafetlerini yıkayıp utuleyip yerleştiricem daha sonrasında 35 gibide hastane çantası hazırlarım aradan çıksın diye onun haricinde ufak tefek eksiklerimiz var onları da alırsam tamamdır
bus_ra Miniminnacik uygulamaya göre 12ocak ama normal olucagğı ve 2 hfta önden gittiğimiz için nasıl olur bilemicem
Rumuz123456 Busbusu aminn inşallah, en son 29+6ydı gittiğimde dönmemişti, 6 Aralık’ta var randevum bakalım dönmüş mü
Busbusu Drysmsn yuruyomusun peki cnaim yürüyüşler yapiyomusun bn pek yapamıyorum kasılma oluyo die ondan dönmemiş olablr mi acab