Busbusu Drysmsn yuruyomusun peki cnaim yürüyüşler yapiyomusun bn pek yapamıyorum kasılma oluyo die ondan dönmemiş olablr mi acab
Drysmsn Busbusu fazla yürüyüş yapmıyorum ama evde üç buçuk yaşında bir kızım var o yüzden hep ayakta koşturmaca halındeyıö sadece gece yatıp uzanabılıyorum
Rumuz123456 Busbusu aminn inşallah, en son 29+6ydı gittiğimde dönmemişti, 6 Aralık’ta var randevum bakalım dönmüş mü
Kerime-32 Bizde 33+5 haftalik hamileyiz ilk çocuğum çok güzel bir duygu erkek ismi poyraz 😊ocağın 14 allahın izni ile doğum rabbim her kıza bu duyguyu tattirsin +🙏Bütün anneler sağ sağlim kucağına alsın 🙏
Kerime-32 Bsrfnr bn de aynı gundeyim erkek ismi poyraz rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla😊
cansualisa Miniminnacik Çok tşk sana da sağlıkla kucağına al🌺🌺 32+1 41 günümüz kaldı 2. Spinalımmm olcak 38 de alcak doktorumuz :) kızım var 4.5 yaşında oğlum olcak ismi Ardıç koyucaz inşallah kontrolümüz 13 Aralık🌺🥰
Ozlemkutlu Miniminnacik bende 31 haftalık hamileyim ve ocağın sonunda doğum yapacağım inşaallah Allah’ın izniyle biraz heyecan 🥰😍🤲🤲rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşaallah 🤲🤲
Daffyy Miniminnacik merhabalar 33+0 dan selamlar😊 19 ocak doktorumun doğum üçin verdiği ilk tarih. İki hafta önden gidiyoruz diyabetim var. Eğer diyabetim sorun çıkarmazsa ocağın ilk haftalarında dünyaya gelmiş olacağız😊
nutellaningizlitarifiyim Tahmini doğum tarihi 15-19 Ocak görünüyor 33+4 kızımız olacak adını Almila koyacağız 🫶🏼 Gelişimi 2 hafta önde erken gelirse Ocak başında bile gelebilir arkadaşım 36+6 da normal doğum yaptı o da 2 hafta öndeydi bebeği gebelik şekeri vardı onun da Miniminnacik Daffyy
prensprensesannesi__ Miniminnacik 32+4 ten selamlar 2 gebeliğim 2 yaş kızım var Allah nasip ederse oğlum olucak normal doğum olucak son zamanlar zor geçiyor hastane çantamı hazirlamadim henüz 35 haftada yıkayıp utuleyip hazırlamayı düşünüyorum aşırı heyecan korku var sağlıkla gelsinler ♥️😍
Lucy prensprensesannesi__ Biz de 32+4 olduk ÇokŞükür 🥰 Ve 2 yaşında oğlum var 🙈 İlk bebişlerin cinsiyeti dışında aynıyız kuzum 😂
Ali-Kaanin-Annesi Bebek_anne1995 Allah’ım kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı. Zaman ilerledikçe heyecan ve korku artıyor tabi 😅🥰❤️