Bebekkkkkk Prensesim- Az kalms seninde gecmek bilmez smdi cok iyi anliyorum Allahi msağsalim kucağımiza almayi nasip etsin insallah 🤲🥰
Bebekkkkkk Ebrarabla_06 Ayyy ciddimisin nasılsın şuan iyimisin bebeğin nasil umarim sağlikli bir sekilde bebegini kucağina almissindr yeni goruyorum yorumunu iyisinizdir umarım 🤲
Ebrarabla_06 Bebekkkkkk yeni görüyorum mesajını canım benim doğurdum sezeryanla tabi biraz ağrılarım oluyor canım benim alışmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı
Bebekkkkkk Betto ahh bu bekleyişler çok değisik bi duygu Allahim sağ salim bebeklerimizi kucağimıza almayı nasip etsin insallah 🥰🥰
Prensesim- Bebekkkkkk zaman akıp gidiyor bir şekilde Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 🌸
Bebekkkkkk Mira1230 ayy o korku ister istemez oluyor yaaa amin insallah sağlıkli bir sekilde bebislerimizi kucağimıza alalm insallah yaa 🤲🤲🥰
Zeyrista Bebekkkkkk 98 🐣 her geçen gün ayrı bir heyecan çok farklı duygular yaşıyorum Allah isteyen kıymet bilen herkese nasip etsin inşallah 🥹🌸
Bebekkkkkk Zeyrista Amiiin insallah 🤲 çok kutsal birsey 👶 Rabbim bu bekleyislerimizin sonucunu güzel eylesin insallah sağlıkli birsekilde alalm bebislerimizi kucağımıza
Bebekkkkkk Ebrarabla_06 Allahim şifa versin inşallah çok sevindim canım kurtulmuşsun bakalim benimde yarın doğum🥺🥰
Ebrarabla_06 Bebekkkkkk Rabbim yardımcın olsun inşallah canım benim ben gece 3 te sancı çekmişim ta ki saat 12 ye kadar kurtulunca yaz buraya canım benim
Bebekkkkkk Ebrarabla_06 Dün sezeryab oldum doğdu çok şükür bebeğim canim iyiyiz şükür ama ağrılad var iste kulunc agrisi ameliyat agrisi gecicek insallah anne olmak zor
12356 Bebekkkkkk Valla hayırlısıyla kaldı 20 bakalım ilki sezeryandı buda sezeryan olursa daha erken olur😄
Ebrarabla_06 Bebekkkkkk çok şükür canım benim bol bol yürü yürüdükçe açılırsın ağrılar geçecek inşallah canım benim annelik hem çok güzel hem de çok zor
Bebekkkkkk Ebrarabla_06 yürüyorum canim biraz daha iyiyim çok sağol çok şükür kurtulduk Allahın izniyle ikimizede çoook büyük geçmis olsun 🥰🥰♥️♥️😘