Bebekkkkkk Nazcan9244 Allahim kurtarsin insallah cok az kalmis sağlikli bi sekilde bebegini kucagina al insallah 🥰
Bebekkkkkk Ebrarabla_06 yürüyorum canim biraz daha iyiyim çok sağol çok şükür kurtulduk Allahın izniyle ikimizede çoook büyük geçmis olsun 🥰🥰♥️♥️😘
Ebrarabla_06 Bebekkkkkk evet canım benim çok şükür Kurtulduk ikimizde sağlıkla büyütelim çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🥰
Bebekkkkkk Ebrarabla_06 Aynen çok güzel bi duygu amiin canım insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin 🥰🥰♥️♥️
Bebekkkkkk Aystsn az kalmis insan sabirsizlaniyor Allahım sağsalom kucağına almayı nasip etsin insallah 🥰
Ayse_Nuryusuf01 Bebekkkkkk bugünü saymazsak şafak 6 heycan var özellikle bende merak var acaba nasıl olacak diye bekliyoruz bakalım 😅
Bebekkkkkk Ayse_Nuryusuf01 ayyy çok degisik duygular anlayabilyoru mson gunlerin tadini cikar Allahim sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallahh 🥰
Ayse_Nuryusuf01 Bebekkkkkk hadi inşallah aynen valla birde sayılı günler kalınca daha çok sabırsızlanıyor insan
Bebekkkkkk SelcanY icerde rahatı iyi heralde benim ilk dogumumda 40 41 haftada oldu sezeryan makattan geldi olmadı kakasinıda hafif yemeye başlamis sezeryan olmustum donmedi bebeğim