Ebrarabla_06 Bebekkkkkk Aaaaa sende durumlar nasıl ben dün hastaneye gittim doktor salı gününe kadar geldi geldi gelmedi yatış yapacaklarmış beni ben normal istiyorum
Bebekkkkkk Ebrarabla_06 nenim salı ameliyat günü sancin olursa gel dedi hen sezeryana alck heralde ama olmazsa sanci salı gorusurs dedi salı alicak sancm olmazsa
Bebekkkkkk Tugceabaz banada 6 araliga gün verdi Allahim sağlıkla kucagımiza almayi nasip etsin insallah🥰🤲💙
Tugceabaz Bebekkkkkk Amin hepimizin içinde de bizim Rabbim kucağı boş olan herkesede bu duyguyu yaşatsın 🤲🏻💙
Mervetnl Bebekkkkkk 110 heyecanla son 99 bekliyorum 🙈 Burada açılan başlıkları gördükçe heyecanlanıyorum ❤️
Adelisa Son 27 ama eğer bebişin önden gitmesine göre olursa 18,hayırlısı bakalım insallah normal doğum yapmak istiyorum sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım Bebegi önden gidip o tarihe göre doğuran var mı lütfen bilgilendirsin
Bebekkkkkk Betto ahh bu bekleyişler çok değisik bi duygu Allahim sağ salim bebeklerimizi kucağimıza almayı nasip etsin insallah 🥰🥰