mucizeeem03 doğumdan sonra hem emzirip hem sağlıklı beslenerek vericez artık :)
hamilelikte kilo alimi + dogumdan sonra veriliyor mi?
Canım biraz yapı meselesi. Kafaya çok takmayın sağlıkla alında bebisleri kucağınıza birsekilde verirsiniz
mucizeeem03 valla yerimden kalkamıyom inşallah doğumdan sonra eski kilomuza döneriz bari sgjsgdhd
mucizeeem03 hangi doktor dedi bunu ? Bide kapp kırarak dedi benim doktorum çok uzuldim kafama takildi ac geziyorum
mucizeeem03 12-13 kg alarak bitirdim. 40 ında basladigim kiloya dönmüştüm. Ekstra birşey yapmadım ama
mucizeeem03 malesef kötü durumdayız🫠🫠😅😅
mucizeeem03 merak etme gidicektir🌸
mucizeeem03 özel bi şey yapmadım sanırım emzirmek kilo vermede çok etkili☺️
ikicocuklubiranne anladım teşekkür ederim
mucizeeem03 ıkı hamılelıgımde de 25 26 kılo aldım ilkini verdım smdı ıkıncıyı dogurdum 4 ay oldu ve 7 kılom kaldı veriyorum m yanı
535arss maşallah size☺️ Darısı bize inşallah🤭
mucizeeem03 kiloya hiç takilma hamileliğin tadını cikar 🥰
Gurleremine amın ınsllah benm kadar almamıssınızdır
mucizeeem03 ben su an 15 haftaligim 1 kilo aldım.58le gebe kalmisdim 57ye dusdum sonra 1 kilo daha aldim acaba nasil olucak bakalim)Boyum 1.71
mucizeeem03 ilk gebeliğimde 12 kg aldım vermem 10 ayımı aldı zorlandım sezeryandan sonra zor oluyor ağrı sızı olunca spor vs çok zor oluyor. Tam kilo verdim yine hamile kaldım. Şuanda 5 aylık olduk 6 nın içindeyim ilk haftasında 5,5 kg aldım bakalım bu sefer spor ve diyet beslenme ile gidiyorum. Bi de emzirme dönemi çok önemli ben hamilelikten fazla kiloyu orda aldım. Süt yapar diye dünyanın tatlısını yedirdiler.