• Gebelik
  • hamilelikte kilo alimi + dogumdan sonra veriliyor mi?

Hanimlaarr…

Herzamanki gibi yiyorum ama suan 6 aylik hamileyim ve 13 kilo aldim..
Oncesi zayiftim hep ayni yedigim halde veya fazla yesem bile kilo almiyordum alamiyordum.
Simdi ne yesem yariyor
Doguma daha 3 ay var ve ben doguma kadar baya 20kilo almis olurum toplamda.. bu gidisat ile..
Evet belki herzamankinden az fazla yiyebilirim ama ne bilim her yedigim yariyir gbi…
Cevremdeki insanlar da diyor kilo aldigimi
Morelimi bozuyorlar iyice…
Halilelik kilo nasil verdiniz?
Siz kac kilo almistiniz?…

mucizeeem03 bende aynı durumdayım 59 la kaldım 70im
    1.70 boyunda olduğum için fazla göstermiyorum ama tabiki de bu durum canımı sıkıyor🥹
    Bebişlerimşz sağlıklı olsunda veririz bence okadar alan insanlar var sadece doğumdan sonra süt yapıyor diye herşeyi yememek lazım 😋🤦🏻‍♀️

mucizeeem03 kuzum herkeste degisik oluyor ben ilk hamileligimde 17 kilo aldim toplamda 10 kilosu hemen geri kalan 7 kiloda 3-5 ay icinde gitti ve son aylar kilo alimim durmustu benim bu 17 kiloyu 7-8 ayda almistm yani

mucizeeem03 oglumda 62 kaldim 68 dogum yaptim. 5 .ayda doguma kadar hep 68 kiloda kaldim. Oglum 4 kq doguldu MasAllah

mucizeeem03 toplamda 17 kilo aldım iki üç hafta içinde 11’i gitti, doğum yapalı yedi hafta oldum kalan 6 da bi şekilde gider diye bekliyorum😂

mucizeeem03 48 le hamile kaldım suan 65 kiloyum ne yazık ki su içsem yarıyo eskiden ne yapsam kilo alamazdım ve 25 haftalığız daha…

mucizeeem03 31. Haftaya girdim 12 kilo aldım ama 21.hafta zaten 10kg almıştım. Takmayın kafanıza bir şekilde gidecek bu kilolar. Bebişler sağlıklı olsun. Birde kimseyle kendinizi kıyaslamayın. Bizim en büyük yanlışımız o. İç karnı geniş olanlar var ya da hamileliği boyunca sürekli kusanlar var. Ben bir kere bile kusmadım ki kilo vereyim 🙈

mucizeeem03 bende zayıf hamile kalıp kilo konusunda şaşırtanlardanım 🫢😁 yeter ki bebiş sağlıklı olsun doğumdan sonra gider Allah’n izniyle, hamileliğin tadını çıkarmalı sırf kilo alacağım diye insan kendine böyle güzel bi dönemi zehir etmemeli

Bende aynıyım🙈 31. Haftamdayım bebeğim haftasıyla uyumlu ama ben kilo alıyorum 50 kiloyla hamile kaldım şuan 63 kiloyum.

Kzytoo Bebeğinin adı Kuzey olunca veriyorsun. 😂😂

Lucy hahaha nasıl yani çok hareketli mi oluyorlar kuzeyler gerçi karnımdaykende öyle 😂😂 ben zayıflamak değilde yediğim artık bebişe yarasın o kilo alsın istiyorum nasıl olacak🙈🥲

• Lucy bunu yanıtladı.

mucizeeem03 60 kilo ile hamile kalıp 72 kilo ile de doğuma gittim ertesi gün eve geldiğimde 65 kiloydum bir ay içinde de 60 kiloya düştüm

Kzytoo Valla içerde neyse dışarıda da o 😂 Şimdi kardeşi geliyor nasip olursa. Onun adı da Atlas olacak İnşAllah. Ama yani MaşAllah karnımdaki hareketlerini ne sen sor ne ben söyleyeyim ahah. 😂 Ama belki de iç karnım çok dar diyedir yaa. Suçun tamamını yüklemeyeyim şimdi çocuklarıma 😂😂