Berenrabia Mustafayigitvebeytugannesi doktor kız dedı 11 haftalık ama ınternettede cinsiyet tahmını yaptırdım onlarda erkek dedi
Azra45_nur Mustafayigitvebeytugannesi herkes erkek dediği için inan çok merak ediyorum tabikide önceliğimiz sağlıklı olmasi
Likayolcusu DamlaDemir91 keşke anlasam ama bu tostos erkeğe benziyor sanki 😃 anladığımdan değil dururşunu benzettim sadece 🥰
G2-z-d-E ArvenMom inşalalh benim için hiç farketmiyor siz bizden öndesiniz Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin merakla geçiyor günlerimiz 🥰😍
DamlaDemir91 Mustafayigitvebeytugannesi inşallah canım benim ilk gebeliğim sağlıklı bi kız evlat istiyorum inşallah rabbim sanada sağlıklı bi kız evlat verir sana dua edicem sende bana et emi 🥰😘
[silindi] Mustafayigitvebeytugannesi neeeeee 😱 bilerek mi dediniz yoksa öyle mi benzettiniz ben kız istiyorum 💔
Mustafayigitvebeytugannesi [silindi] canım uzduysem kusura bakma kemik yapısından erkeğe benzettim hakkında hayırlısı olsun 🙂
Mustafayigitvebeytugannesi Bebgim2023 canım resim çok bulanık seçemedim ama kız diyesim geldi ilk görüşte tam da emin değilim 🙂