Berenrabia Mustafayigitvebeytugannesi doktor kız dedı 11 haftalık ama ınternettede cinsiyet tahmını yaptırdım onlarda erkek dedi
Mustafayigitvebeytugannesi Bebgim2023 canım resim çok bulanık seçemedim ama kız diyesim geldi ilk görüşte tam da emin değilim 🙂
Mustafayigitvebeytugannesi [silindi] canım uzduysem kusura bakma kemik yapısından erkeğe benzettim hakkında hayırlısı olsun 🙂
[silindi] Mustafayigitvebeytugannesi 😬😬😬 erkek istesem kız olur zaten, şaka biryana tabi sağlıklı olduktan sonra ilk çocuğum zaten cinsiyet farketmiyor
Mustafayigitvebeytugannesi [silindi] benim şuan üçüncü gebeliğim ikisi erkek bende şuan kız istiyorum 😊
DamlaDemir91 Mustafayigitvebeytugannesi inşallah canım benim ilk gebeliğim sağlıklı bi kız evlat istiyorum inşallah rabbim sanada sağlıklı bi kız evlat verir sana dua edicem sende bana et emi 🥰😘
Mustafayigitvebeytugannesi DamlaDemir91 sende bana kız olsun dua et canım iki oğlum var 😊 dualarım seninle inşallah 🤲
babyboy23 Mustafayigitvebeytugannesi InsaAllah seninde bir kizin olur. Bende cok istiyorum bir kiz evlat 💗 Allah hepimizin gonlune gore verir insaAllah saglikli hayirli evlatlar.
AdaKaranfili Mustafayigitvebeytugannesi ama emin olarak erkek soyleyen de var.cevabi ogrenince yaz dedi
Mustafayigitvebeytugannesi 20152018 canım resim çok bulanık kemik yapısından tahmin edecem erkek diyorum 😊 başka resmi varsa onu atabilirsin.
Mustafayigitvebeytugannesi balceren erkek canım hemde ne güzel yatmış böyle doğunca uslu mu olcak ne 🤭🤭
Mustafayigitvebeytugannesi babyboy23 inşallah ya çok sağolun Allah gönlümuzden geçeni nasip etsin inşallah 🤲🤗