Naz14 Knur_23 ayyy allah korusun ben ilani diyom belkide yanlis ne bilem allah emanet rabbim korusun yavrumu inşallah hep boyle gider 😍😍
Naz14 Knur_23 olan bana oldu ama ya napcam bilmiyorum sabahtan beri cok iyidim aksam uzeri repe taklak oldum grip oldum bide ben agir geçiriyorum napcam bilmiyom hic halim yok cigerim agliyor bogazlarim pert 😣😣😣
Derinnge34 Emine1235 bağsur bende de var nasıl bi tedavi uyguluyorsubuz ne yaptıysam rahatlayamıyorum
Emine1235 Derinnge34 hiç bişi yapamıyorum canım sadece 1 kere hakiki zeytin yağ. Pamukla pansuman yaptım yap dediler.ama bende işe yaramadı yumuşatır diyorlar siz deneyin belki sizde işe yarar
Htcgnl Elif28 kesem göründü öbür bu hafta yada haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi haftaya gidicem bakalım
elisakaraca001 Elif28 Evet gördüm fasulye kadar bişey zaten😍 ama kalp atışlarını net olarak duyamadık daha çok küçük ilerleyen zamanlarda daha net duyarız dedi doktor ama kalp atışları var ve normal dedi çok şükür 😊
mercimekkkannesi zerhra bende sanırım 6. Haftama girdim 1 aylık hamilesin dedi doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi kaldı 4 gün 😍🧡
Hatice90 Aslannnn 4+5 te gorduk canim keseyi ama sadece keseyi gorebildi doktor. Haftaya gorunur dedi
mercimekkkannesi Naz14 ilk kez duydum ben hamileliğimi öğrendiğimden berişuan mevsimi diye bol bol tüketiyorum düşük tehlikesi yapması için ödem attırıcı vs bi etkisi olması lazım ama meyve vitamin yani