Naz14 Knur_23 ayy sorma bende yuh ne alaka ne yicem ben nasil vitamin alacam dedim tehlikeylimis meger anneme dedim sacmalama vitamin onlar dedi yiyom bende vallah 🤣🤣🤣
elisakaraca001 Elif28 Evet gördüm fasulye kadar bişey zaten😍 ama kalp atışlarını net olarak duyamadık daha çok küçük ilerleyen zamanlarda daha net duyarız dedi doktor ama kalp atışları var ve normal dedi çok şükür 😊
Htcgnl Elif28 kesem göründü öbür bu hafta yada haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi haftaya gidicem bakalım
guzelanns Htcgnl kac haftalık iken gittin ? ben 6 haftalıkken kesem görüldü bebek sanki pek görülmüyodu yolk sac fln pek birşey görmedim
Elif28 guzelanns yolk sac ne oluyor canim acaba? Ben 6 haftalıkken gittim sadece kese görünüyor dedi 2 hafta sonra bidaha gidicem bi aksilik varmi sence:(
Htcgnl guzelanns 4+6 da görüldü kese 2 hafta sonra gel kesenin büyüdüğünü ve kalp atışını duycaz dedi haftaya gidicem bakalım
guzelanns Elif28 yolk sac kesesi onunla besleniyor bebek küçük yuvarlak bir şey, bende hiç bir şey görmedim alttan muayene olmama rağmen birde , banada doktor 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi yani çok normal bence :)) herkeste aynı değilmiş
mercimekkkannesi Naz14 ilk kez duydum ben hamileliğimi öğrendiğimden berişuan mevsimi diye bol bol tüketiyorum düşük tehlikesi yapması için ödem attırıcı vs bi etkisi olması lazım ama meyve vitamin yani
Naz14 mercimekkkannesi aynen bende sasirdim ne alaka dedim limon portakal mandalina maydanoz yasak dedi icimden bi gidin ya dedim yiyom vallah 🤣🤣
mercimekkkannesi Naz14 doktorun senin bebeğine zararlı demediği sürece ye boşver maydonozu olabildiğince az tüketiyorum ben de ama mercimek köftesinde va tüketiyorum yani hususi yemediğim uzak durduğum biley yok zaten sakınan göze batarmış derlerya Rabbime dua edelim bebeklerimizi o korur 🤗🧡
Kvsrnl123 FHKK ben bu gün kan verdin 2630 çıktı üstten ultrasonla baktı göremedi alttan baktı öyle görebildi ama Zor gördü bakalım pzartesi tekrardan çağırdı tam belli olur o zaman dedi inşallah belli olur 🙏🏻
ebrarmom08 Knur_23 gelcek cuma cagrmisti ama ben bi sonraki cumaya gitcem 5+1 iz suan 7+1 de gitcem yani 🤗
Naz14 mercimekkkannesi bende oyle yapıyorum zaten aynen sakinan goze cop batarmis rabbim korusun allaha emanet yavrum bu arada bana bunu diyen doktor 🤣🤣🤣