hllkrdmn09 Hiç bir belirtisi olmayan var mı aranızda ???? 7+4 olduk çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu :( buda ister istemez korkuyor beni kontrolüm Cuma günü
hllkrdmn09 Bebekveben allah kolaylık versin canım. Olması daha zor ona kesinlikle katılıyorum ama hiç bir belirti olmayınca insan ister istemez acaba kötü bir sorun mu var diyor
Ozlem1231231931 Knur_23 amin duani eksik etme canım ilk bebeğim gelişmedi kalp atışı olmadı rabbim bir Heidye daha verdi inşallah sağlıklı olur Allah ım nasip etcekki inşallah
Aslannnn Hatice90 Gördün mü canin keseyi bende 5+3 oldum ama hiç doktora gitmedim kan da vermedim cuma günü gidicem doktora insallah görürüm 🙏
Hatice90 Aslannnn 4+5 te gorduk canim keseyi ama sadece keseyi gorebildi doktor. Haftaya gorunur dedi
Aslannnn Naz14 Son adet tarihinden itibaren hesapliyorsun zaman bunu hesaplayan bircok uygulama var 😐
Naz14 Knur_23 anladim vallah ben daha onu cozemedim ya doktora ne zaman gitsem cocuk tahmin ettiğim haftadan 1 hafta onde oluyor 🤣🤣🤣
Knur_23 Naz14 kızz maşAllaah ya böyle şeyleri çok anlatma😍 anlatsan da ayetelkürsi falan oku bol bol ❤️
Naz14 Knur_23 ayyy allah korusun ben ilani diyom belkide yanlis ne bilem allah emanet rabbim korusun yavrumu inşallah hep boyle gider 😍😍
Naz14 Knur_23 olan bana oldu ama ya napcam bilmiyorum sabahtan beri cok iyidim aksam uzeri repe taklak oldum grip oldum bide ben agir geçiriyorum napcam bilmiyom hic halim yok cigerim agliyor bogazlarim pert 😣😣😣
Emine1235 Bebekveben ben kaç gündür bu ağrıyı çeiyorum birde üstüne sanki pişik oldum selpakla silerken yanma oluyo Sanki orası yanmış. Gibi 😭 birde üstüne bahsur 😭 ama Bebeğim sağlıklı olsunda 👶👶
Derinnge34 Emine1235 bağsur bende de var nasıl bi tedavi uyguluyorsubuz ne yaptıysam rahatlayamıyorum