Htcgnl guzelanns 4+6 da görüldü kese 2 hafta sonra gel kesenin büyüdüğünü ve kalp atışını duycaz dedi haftaya gidicem bakalım
Elif5934 Kızlar nasıl gidiyor? Ben 5+1’im kasık ağrım oluyor 2gündür adet sancısı gibi. Tek taraflı daha çok solda. Artık göğüslerim falan acımaya başladı hiç bir belirtim yoktu şimdiye kadar. Bugün bhcg baktırdım 3400. Yarın kese için gidicem bugün baktıramadım. Sizler ne durumdasınız?
guzelanns Elif5934 kesen sol taraftadir muhtemelen , ozmn kizin olabilir tabi Allah bilir ama haber edersin :)
Elif5934 Kalp atışlarını duymak için bekliyoruz hepimiz. Sonra da burda cinsiyetlermizi paylaşacağız😍☺️ inşallahh💙 Hamiş anneler Allah hepimize kolaylık versin. Paylaşmak, soru sormak, destek olmak çok güzel. İyi ki varsınız 💐😌
Naz14 mercimekkkannesi bende oyle yapıyorum zaten aynen sakinan goze cop batarmis rabbim korusun allaha emanet yavrum bu arada bana bunu diyen doktor 🤣🤣🤣
Knur_23 Naz14 kim olsa bakardı hattaa bide üstüne eklerse ne demeekk mandalina yookk ne demek portakall yookkk😂😂
ebrarmom08 Knur_23 gelcek cuma cagrmisti ama ben bi sonraki cumaya gitcem 5+1 iz suan 7+1 de gitcem yani 🤗
Pakito Merhabalar bende yeni katildim araniza 5+4 bebişim.🐥 balik hapi kullanan varmi? Önerisi olan ?