Knur_23 Naz14 bilmiyorum ben zaten günümün %80ini uyuyarak geçiriyorum vitamin alacağım vakit sınırlı😂
Naz14 Knur_23 suan ben oyleyim cok hastayim annemde kaliyorum ve full yatiyorum birsey yiyip icemiyom kafayi yicem napacam bilmiyorum vitamin sifir hep uyuyorum😣😣
Naz14 Knur_23 midem bulaniyor ya ama birazda hastalik olabilir cok kotuyum ya iyilesme yok kafayi yicem 😣😣😣
Naz14 Knur_23 insallah kuzum cigerlerim bogazlarim kemiklerim nasil agriyor gece uyuyamiyorum napacam nasil iyilescem bilmiyorum
mom02636 zerhra benim de Haziran sonu Temmuz bası olucak büyük ihtimal 7+6 haftalığız ikinci kez sezeryan olucak dogumum
2prens1prenses Merhabalar bizde 6+3 olduk 💕Kalp atışımızı duyduk çok şükür 🙏🏻Tahmini Doğum tarihimiz 11 Temmuz 2019 görünüyor ☺️
Naz14 Knur_23 yarin gidip sorcam bakalım neler icebilirim diye napabilirim dite gittikce kotulesiyorum yaa 😣😣😣
Naz14 Knur_23 iyileştim çok şükür daha yeni yeni atlatıyorum allahim sen kimselere gösterme cok zorlu bi surecti benim icin ölüyorum sandım bian suan sadece bi bulantim kaldi oda allaha emanet artık ne zaman gecerse 😂