Rapunzelinanasi _Lavinya ben de ödenen kısmı geri vereceklerini sanmıyorum. Ne aldılarsa o kar onlara 😂
hayalperest2310 FatosNazim53 benim tersine artmış ne iş anlamadım vergi dairesine düşmüştü belki ondan
FatosNazim53 Rapunzelinanasi e devlette aynı böyle görünüyor. Benim borç normal de 13 bin TL uzeriydi. Vergi dairesine de düşmemişti.
Rapunzelinanasi FatosNazim53 tamam düşmüş zaten normal olan bu ☺️ benim orada yazdığım şey ödeme yapanların faizlerinin silinip silinmeyeceğiydi. Ödeme yapmayanlarınki zaten düştü ama ödeme yapanlara ödedikleri tutarın faizi geri iade edilmez
_Lavinya Bende şu an eklenen faiz silindi. Siteye giriş yapsam resim yükleyeceğim ama birazdan atarım. Ftmsn FatosNazim53
Rapunzelinanasi _Lavinya keşke düşseler ya da umarım düşerler 😂 öok büyük haksızlık oldu ödeme yapanlara çünkü
Birannecikkkkk Benim son 4 taksitim kalmıştı. Yeni ödemeye baslayanlar için süper bir şey. Keşke biz de ödediğimiz faizleri geri alabilsek 😏
FatosNazim53 Birannecikkkkk Ben bilerek bekledim ödemedim. Ne olacağını bilmiyordum bilerek ödeme yapmadım valla. Yoksa benim mezun olduğum 7 sene oldu.
merveaws Birannecikkkkk sizin ne kadar silindi borcunuz benim de 8 ay kalmıştı 183 tl silmişler sadece Düzelir mi acaba
RehoGelin _Lavinya bende 5 yıl kadar önce faydalanmıştım ozaman vergi dairesindeki abi taksitlendirirsen aynı borcunu bulacak peşin ödersen kârlısın demişti. Şimdi de öyle mi bilmiyorum ama onu bir sorun boş yere yine faiz ödemeyin. Gelmiş geçmiş olsun 😊
Birannecikkkkk _Lavinya yok ya saymamışlar. 4 taksit hala duruyor ama faizleri silinmiş 80 TL civarı düşmüş her aydan