FatosNazim53 Birannecikkkkk Ben bilerek bekledim ödemedim. Ne olacağını bilmiyordum bilerek ödeme yapmadım valla. Yoksa benim mezun olduğum 7 sene oldu.
FatosNazim53 ayferaln bende 7600 almıştım 7 sene önce işte. 13 bin görünüyordu. Ertelemistim iki kere. Taş patlasa 6 taksitini ödemiştim. Bekliyordum bu haberi aldıktan sonra. Ne zaman düşecek diye. Bayağı bı düşmüş Allah’a şükür.
Birannecikkkkk _Lavinya yok ya saymamışlar. 4 taksit hala duruyor ama faizleri silinmiş 80 TL civarı düşmüş her aydan
_Lavinya Birannecikkkkk Mutlaka ödenen tutarlar için bişey yapacaklarını düşünüyorum. Aksi halde büyük haksızlık olur.
FatosNazim53 ayferaln üstte foto paylaştım. Aldığım ne kdr odedigim ve ne kdr silinmiş görünüyor hepsi.
nilsmomy Rapunzelinanasi ay benim e devlette de öyle bir seçenek çıkmıyor nerde bu borcum vergi dairesinde de yok 😂
Rapunzelinanasi _Lavinya vergi dairesine düşenler oradan görüntüleyemez 😂 hanımefendinin vergi dairesine düşmemiş o yüzden ordan görüyor 🙈 vergi dairesine düşmeyenler de sizin gördüğünüz siteden göremez mesela 🤷🏻♀️
nilsmomy _Lavinya teşekkür ederim bakıyorum borç görünmüyor anlayamadım e devlette kyk işlemleri kısmında da yok bankadan öğrenebilir miyim acaba🤔
NilAda16 _Lavinya merhaba, kaç sene geçmişti borcunuzun üzerinden? Benim hala duruyorda. Vergi dairesine bildirildiği için mi acaba silinmedi hala anlamadım
_Lavinya NilAda16 Merhaba ☺️ 2018 de mezun oldum. 2021 de ödemeye başlamıştım. Vergi dairesinden bakın tekrardan. Silinmiş olmasi gerek
Rapunzelinanasi nilsmomy üşenmedim gittim baktım 😂” öğrenim/ katkı kredisi geri ödeme sorgulama” seçeneği yok mu e devlette?