Mihran2019 elifelifelif bende uzun uğraslar sonunda zeynep kamıle aldım randevu daha zamanınız var deneyın hergun mhrs yada 182 daha saglıklı sız yek tek dktr ısmıne gırıp cokana kadar telefnla hemen verıyor 3 haftafa anca dusurdum cok sukur
Mihran2019 Aysunh sıze ne dedı bende sayenızde aldm randevu zeynep kamıle paartesı insallah gıdıcem guzel hayrlı sonuclara inşallah. Allah razı olsun aysun hanım 😍
Sky Mihran2019 ya ben alamadım gerçekten sinirinde bozuk bu sebepten 😓 Zeynep kamili çok denedim yapamadım nasıl yaptınız
Aysunh Mihran2019 alırsın canım inşallah zor alınıyor sabır gerekiyor ama sürekli deneyin hem 182 hemde mhrs kadın doğum alt dalı doopler diye çıkıyor saat tam 12 de bakın hemen herkes aldığı için çok zor oluyor
Mihran2019 elifelifelif evet 182 syleyın hastane adı bölüm doppler ıcın deyın zaten dıyo kaç haftalıksınz 20’24 hafta arası cekılıyo ben cok sukur23 e denk getrdım 17 haftada baslamak en ıyısı anca bulursunuz cnku
elifelifelif Sky ben baska bi hastane daha öğrendim biliyor musunuz bilmiyorum ama. Baltalimani hastanesinde de varmis ayrintili ultrason. Once kadin doguma muayene olunuyormus sonra gun veriyorlarmis hemde yakin tarihede veriyorlarmis
Mihran2019 Sky valla her gece eşim telden 23.55 dedımı arardı bende mhrs den bakardm snnda aldk oyle deneyın 2,3 kusıye verın gvendgınz bırıne tc nızı herkes arasın bu sekıl mutlaka dusecek
Sky elifelifelif aldım canım ordan ama işte bi sıkıntı ar doğru öğrenmişsin bu arada bende demin başka bir postun altına yazdım hatta bu bilgiyi ama perinatolog gözlemlemiyor radyolog bakıyor işte ona gideceğim haftaya
Alpoy Mihran2019 canım Güngörende özel ilgi hastanesi var ben orda yaptırdım 180 lira ödedim haberin olsun
Denizinannesiii34 Alpoy canım bide perintolog mu çekiyo yoksa radyolog mu nezmn çektirdin fiyat hala aynı mi acaba fiyat bilgisi vermiyor telefonda
elifelifelif Sky kadin doğuma gittikten sonra kac gun sonraya ravdevu verdi peki. Bende kararsizim ya baltalimankna gidicem ya cerrahpasaya. Cerrahpasaya bide tam zamaninda zam gelmis. 148 tl olmus 😞
Sky elifelifelif ben ileriki tarihe almak istedim tam vakti dolsun diye ondan böyle oldu normalde bir hafta sonraya bir buçuk haftaya veriyorlar ben Ali tezel Erol a gittim geçen 15 kasıma gün aldım
elifelifelif Sky an itibari ile 20+1 :) baltalimanina normal doktora randevu alicam onuda alamiyorum ya cuma günü kendi doktorumda randevum var oldugu icin vermiyor yeni randevu 😯 cumada sonrada bulabilirmiyim bidaha randevu bilemiyorum
Sky Bulursun bence ama aylık kontrolünü de yapar orda istersen ben öyle yaptım gitmişken muayenede oldum 😂 tekrar iki iki gitmemiş oldum nereye gidiyorsunuz normalde
elifelifelif Sky aslinda iptal edip oraya almayi bende düşündüm ama doktorum tahlil yapicaz 20. Haftada gel dedi o yuzden gitmem gerekiyor. Bahcelievler devlet hastanesine gidiyorum
DeryaZ elifelifelif bende sadi konuğa gidiyorum ilk defa bugün gebe polikliniğe girdi ama rezalet durumda kaç hastayı birden aldı sayamadım,bahçelievler nasıl ilgi bakımından gebe polikliğini ne durumda acaba
elifelifelif Sky ya bide şu zeynep kamil işi kafama takildi. Oraya direk ayrintili ultrasona mi randevu aliniyor cnm biliyor musun
Sky elifelifelif benimkide kız 🤗 evet ayrıntılıya alınıyor ama en erken 15 gün sonraya oda tutturursan
elifelifelif Sky aradim ayin 29una kadar doluymus. Benimde zamanim gecmis oluyor zaten şansım olsa sasardim
meritt Mihran2019 google a perinatolog dr. Fehmi yazıcıoğlu yazarsanız sitesi çıkıyor. Türkiyeye perinatolojiyi getiren ilk kişi. Kendisinden çok memnun kalmıştım. İşinde uzman birisi. Kullandığı makinada türkiyede üç kişide varmış sadece. Alınan görüntüler netliğiyle detaylar profesyonel ve harika. muayene ücreti en son 400 dü. Gözüm kapalı öneririm. Yine hamile kalsam yine ona giderim :)