Selcan_80 tugcegk doğum ücreti ne kadar haberiniz var mı ?? Bu arada bugün zam gelmiş 240 tl olmuş muayene son doğum ücretleri ne kadar bilemedim
aklc1 Selcan_80 Bahçelievler Medipol hastanesinde doğum yaptım 23 Kasım da sezaryen oldum 8750 tl ödedik
Hzlersn aklc1 bahçelievler medipolden memnun kaldınız mı hemşireleri doktorunuz vs. Nasıldı ilgililer miydi
6112022 aklc1 hangisi doktora gidyorsunuz doğum katında odalar falan nasıl nasıl ilgileniyorlar iki aydır bende oraya gidiyorum ve fiyatları sormaya korkuyorum ben yazın doğum yapicam Allah nasip ederse kim bilir ne olur o zaman göre
aklc1 Lucy aaaa ne ara zamlanmış şok oldum şuan ama çok güzel ve iyi bir hastane ben herşeyiyle çok memnun kaldım açıkcası
Ela344 Selcan_80 Muğla Özel hastane 13.000 dedi sezaryen için ama asker eşi olduğum için 10.000 dediler
Begum-yktnvr4 Umutluanne1 öyle valla. Bugün randevum vardı doktorumla 1 ocak itibariyle zamlanıcakmış yine
Umutluanne1 Begum-yktnvr4 20-22 olur o zaman kesin . Dışardan doktor ameliyat yapamayacakmış artık hastanelerde onu duydun mu ben bugün duydum moralim bozuldu biraz
kahvekokusu_ merveaslannn ay fiyatı öğrendiğime sevindim bu şu anki fiyat mı ? Ben Selda Hanım a gidiyorum randevum 4 ocakta o gün kayıt yaptırcaktım fiyatlardan haberim yoktu çok iymiş bin lira zam gelse 5300 olur çok iyi ya ben şu an normal doğum 7200 biliyodum
AsyaveAnnesiii merveaslannn bende medilife için girmiştim bu başlığa gördüğüme sevindim☺️ doktorum Ali Sunay merak ediyordum daha 23.haftadayım ama yine de merak işte
Saskinannee merveaslannn Ben de oraya gidiyorum Selda hanıma ama sezaryen 10bin dendi bana.Niye bu kadar fark var acaba
Begum-yktnvr4 Ummu1234 onu bilmiyorum ne yazıkki izmir doğum fiyatları diye acılan postlar oluyo oraya illaki yazılmıştır
Begum-yktnvr4 Umutluanne1 Yok duymadım onu hiç ama çok saçma olay özel muayene gidenler var sonucta doktorlar nerde yapıcakmış ameliyatı yani. Ne kadar doğrudur ki oda kesin bilgimi
Gizeliz Mersin MedicalPark normal- sezeryan doğum 10.500 spinal anestezi 1.000 + epidural anestezi 3.000 doğum şekline göre ek fiyatlıları bu şekilde. Bu fiyatlara oda süsü ve 20 fotoğraf çekimi hediye.
Lucy arifeasli Herkese farklı fiyatlar mi veriyorlar anlamıyorum ki. Bir arkadaşta 8750 demiş şimdi, gördün mü canım?
Lucy aklc1 Bir de zorunlu sezaryen fiyatı bu. 7800′den 9500′e çıkardılar bir anda. Evet canım çok güzel hastane. Baya iyi yaptılar. İlk oğlumun doğumunu da aynı doktorda, Nisa da yapmıştım. 🥰 Çok tebrik ederim bu arada 🥰
Gamzesa Zypnmlk bende oraya gidiyorum da bebek doğduktan sonra ki tahliller vs fiyata dahil mi oluyor acaba