Begum-yktnvr4 Selcan_80 İzmir egepol international hastanesi Doktorum dışardan gelicek benim normal doğum 21.000 sezeryan 18.000 🥲
Nurcangulpideci @Selcan_80 Ankara Özel Koru Hastanesi 18.000 TL her türlü doğumu kapsıyor tüm muayeneler gebelik takibi dahil 🥲
Melisakeskinn Zypnmlk merhaba güncel fiyat mı? Gidiyorsanız memnun musunuz Peki bir de muayene ücreti nedir
Gamzesa Zypnmlk bende oraya gidiyorum da bebek doğduktan sonra ki tahliller vs fiyata dahil mi oluyor acaba
Umutluanne1 Begum-yktnvr4 aman Allahım benim de doktorum dışardan gelecek . Bu fiyat hem hastane payı hem doktor mu yoksa sadece hastanenin alacağı ücret mi bilginiz var mı
tugcegk Selcan_80 merhaba ben de Osmaniye park hastanesine gidiyorum hangi doktorda kaçıncı haftadasınız
Zypnmlk Melisakeskinn merhaba evet güncel fiyat salı günü sabah saatlerinde sezeryan olacağım Allah izin verirse muayene ücreti 365tl dilek acar doktorum bu 2ci sezeryanım olacak orda Allah izin verirse
Beyza44 Selcan_80 İstanbul Acıbadem hastanesi 30.000 ama yılbaşından sonra zam geleceğini söylediler benim ilk bebegim sezeryan o sebepten bu da sezeryanla doğacak Allah’ın izniyle 🥰💐
Yesimmm93 Zypnmlk canım benım sağlıkla kucağına al yavrunu.Bu arada doktorun iyimi ben 6 haftalık olcam takıplı doktorum yok şuanda arayıştayım
Begum-yktnvr4 Umutluanne1 hayırlısı olsun egepol zam yapmıs 1 aralık itibariyle. Yılbaşında da yapar şimdi. ödeyeceğim ücret 6bindi 11 olmuş doktorumla hastane değiştirdik özel galende yapıcam sizede bilgi vereyim dedim
Begum-yktnvr4 Umutluanne1 öyle valla. Bugün randevum vardı doktorumla 1 ocak itibariyle zamlanıcakmış yine