Pamugum02 kabul ediyorlar sanırım ben sadece ilk ayimda bir kere muayene ye gittim şehir hastanesine birde detaylı ultrason için gittim. Geri kalan tüm muayenelere Ayşe hanıma gittim 35.haftadan sonra yine şehir hastanesine devam ettim nst fln olduğu için. Ayşe hoca da doğum yapmayı çok istiyodum ama fiyatları çok ucuktu. Şehir hastanesindende çok memnun kaldım özelden bı farkı yoktu plates yaptım duşa girdim tertemiz tek kişilik oda tv doktorlar ebeler hemşireler çok çok memnun kaldim ☺️

Buseyllzr cok sevindim senin adına canim. İnşallah hayrlisiyla bizde guzelce atlatiriz iknci dogumum sezeryan olucak benim

Keçiören medicalpark Serap hocayi öneririm. Bende sizin gibi yeni öğrendiğimde arkadaş tavsiyesiyle gitmiştim çok çok memnun kaldım. Kalp atışını duyduktan sonra paket aldık. Sagolsun randevulari o kadar güzel ayarladı ki ekstra muayene vs gerekmedi paket disi ödeme yapmadık. Sayesinde normal doğurdum🥰

abmsenol 19 mayısa gittim dün Naciye hanıma memnun kaldım soğuk gözüken ilgili bi doktor 315 tl

7 gün sonra
    bir ay sonra