abmsenol pursaklarda duru tip merkezinde Ayşe hanim var başından beri ona gdiyorum memnunum sevecen ilgili guleryuzlu bi kadin telefon numarasinida veriyor aklima takilan birsey oldgnda msj atiyorum en gec 1 saat icinde cvp veriyor sağolsun. Muayene ücreti şuan 120 tl diger yerlere gorede uygun baya bi. Koru Çukurambar hastanesinde yaptriyor dogumu da canim. İstersen bi denemek icin gideblrsin. Deneye deneye bunuyo doktor, ben de öyle 1 2 doktora gttim bide Ayşe hanimi deniyeyim dedim burdan duymustum bende, deneyince memnun kaldm devam ettim

abmsenol çukurambarda Op.Dr.Fatma Reşide Önalan var canı kliniği var kendisinin çok tatlı ilgili bir kadın tavsiye ederim en son bi ay olmadı 550₺ ye muayene oldum

abmsenol gata takipliyim ilk doğumum da orada oldu şuan asistanlar muayene ediyor sorun görürse doçent prof geliyor ancak benim PLT dusuklugum olduğu için direk doç takipliyim ve çok memnundum

Buseyllzr bende bi ara sizin gibi düşündüm doguma sehir hastanesine mi gtsem diye, sonra kbl ederlermi süreç nasil olurki falan diye düşünürken gözümde büyüdü 🌝 cok naif bi kadin gercektende 27. Haftamdayim inşallah sonuna kdr memnun kalirim 🌝

Pamugum02 kabul ediyorlar sanırım ben sadece ilk ayimda bir kere muayene ye gittim şehir hastanesine birde detaylı ultrason için gittim. Geri kalan tüm muayenelere Ayşe hanıma gittim 35.haftadan sonra yine şehir hastanesine devam ettim nst fln olduğu için. Ayşe hoca da doğum yapmayı çok istiyodum ama fiyatları çok ucuktu. Şehir hastanesindende çok memnun kaldım özelden bı farkı yoktu plates yaptım duşa girdim tertemiz tek kişilik oda tv doktorlar ebeler hemşireler çok çok memnun kaldim ☺️

Buseyllzr cok sevindim senin adına canim. İnşallah hayrlisiyla bizde guzelce atlatiriz iknci dogumum sezeryan olucak benim

Keçiören medicalpark Serap hocayi öneririm. Bende sizin gibi yeni öğrendiğimde arkadaş tavsiyesiyle gitmiştim çok çok memnun kaldım. Kalp atışını duyduktan sonra paket aldık. Sagolsun randevulari o kadar güzel ayarladı ki ekstra muayene vs gerekmedi paket disi ödeme yapmadık. Sayesinde normal doğurdum🥰

abmsenol 19 mayısa gittim dün Naciye hanıma memnun kaldım soğuk gözüken ilgili bi doktor 315 tl

7 gün sonra