1erkekkannesiiii Gamzeeee16 rennie duo içiyorum bayağı hafifletiyor ama tamamen kesmiyor maalesef doğuma kadar böyle çekeceğiz 🥹
Nur54 Gamzeeee16 bol su iç başka aynı şeyleri yaşıyorum doktor suyu az tükettiğin için dedi ilaçta verdi ama en iyisi su içmek
Selimkemalinannesi Gamzeeee16 dik oturmaya çalışın dik uyumaya mide yanmasının sebebi rahminiz midenize baskı yapıyor mide kapakçığınız oynuyor ve bu yüzden mide suyunuz yanma etkisi veriyor dik oturun biraz esneme hareketleri yapın
Busekaradayi Gamzeeee16 ben 20. haftamdan itibaren rennie şurup kullanıyorum ve çok etkili 🤌🏻 tavsiye ederim doktorunuza bi söyleyin istersenizz
Gamzeeee16 Busekaradayi Evet canım aradım konuştum doktorumla oda gaviscon veya rennie önerdi inş banada iyi gelir teşekkür ederim
Zuzu6901 Gamzeeee16 kuzum bana hiçbir şey yaramadi. 33 haftaligim. Em sonunda doktorum pulcet diye bir ilaç yazdı. Çok iyi geldi sukurler olsun. Doktoruna bir sor istersen, inşallah iyi gelir
Gamzeeee16 Zuzu6901 Aradım bende konuştum gaviscon ve rennie dedi bunlar iyi gelmezse eğer senin dediğin ilacıda bir soracağım canım teşekkür ederim