Gamzeeee16 Zuzu6901 Aradım bende konuştum gaviscon ve rennie dedi bunlar iyi gelmezse eğer senin dediğin ilacıda bir soracağım canım teşekkür ederim
Bebekkkkkk Gamzeeee16 rennie surup yada tablet iyi geliyor doktoruna soyle yazsin hamileler icin smdilik sade soda falan ic yada ben yan yatip hic kipirdamiyorum biraz sakinliyor migdem gecmezse hemen surubu iciyorum cok fena cunku migde yanması bogaz ynmanda migden kaynagi icin olur
srcataby gaviscon da şifayı buldum:) çünkü artık su içmeye bile korkar olmuştum şükür simdi midem daha iyi.
Senaatktk Gaviscon şurup kullanıyorum doktorum mide yanman olduğu zaman içebilirsin hiç sıkıntı yok dedi anında geçiriyor
uyanancirkiin Gamzeeee16 2 hamileliğimde gebelik reflüsü yaşadım çok feciydi. Gaviscon bi nebze rahatlatıyordu. Sürekli dolabın önündeydim , bikaç yudum soğuk süt çok iyi geliyordu ama kısa süreli rahatlattığı için sık sık içiyordum. Çok geçmiş olsun 😔
Zuzu6901 Gamzeeee16 şurup murup hiçbir şey bana iyi gelmedi. 33. Haftamdaydim doktora anlattim pulcet diye bir ilaç verdi Allah’ıma şükür birkaç gündür çok iyi geldi. Doktorunuza mutlaka söyleyin 🤗