leylaacar011_ AzraFarah bnm 15 gün gecikmem var ve test yaptı çıkmadı 1 kere yaptım erken yaptım galiba
AzraFarah leylaacar011_ benim üç gün geçince yaptım çıkmadı,7 gün sonra bidaha yaptım silik şekilde çıktı 9 gün sonra gidip kan verdim kanda kesinleşti
leylaacar011_ AzraFarah 5 gün gecikti yaptım çıkmadı 1 hafta gecikti çıkmadı sonrada yapmadım yarın direk doktoruma gidicem
leylaacar011_ ecemila bnde karnım sert sanki şiş uyku halsizlik bel ağrısı 15 gün gecikmem var test yaptım çıkmadı erken yaptım ama ben galiba
busrabrbr GE-20 benim de kasıklarımda ağrı oldu aynı adet olcakmışım gibi yoğun kasık karın ağrısı yaşadım , yüzümde sivilceler çıktı , adetim 1 gün gecikince test yaptım çift çizgi çıkmıştı şuan 7 haftalık
Avukathanimm GE-20 başlarda karnım ağrımadı. Belim ağrımadı. Göğüslerimde ciddi dolgunluk ve ağrı vardı. Bir de feci şekilde halsizdim. Akşam eve geldiğimde bayılacak gibi yorgun oluyordum. (4+1 de olmuştu bunlar)
Sevval0 GE-20 Çatlatma ignemin 12. Gunundeyim . Eve bel ağrısı adet sancısı gibi sancı hafif bulantılar , beta HCG yaptırdım ve değerim 25 çıktı 2 gün sonra tekrar
Akman1919 Anonymousmom sen kaç gün kala yaptın adetine bende 1 gün kala yaptım silik çıktı ama bilmiyorum