mervee19_ irem01 bende umutlandim ama çoğu kişi şey diyor bu kadar düşük çıkması normal değil dış gebeliktir falan diyorlar moralim falan abya bozuldu yani oladabilir olmayabilir tabiki ama hayırlısı olsun inşallah
irem01 mervee19_ dış gebelikte illa düşük değer olacak diye birşey yok ki değer düşükse bebek yeni demektir canım 2 günde 1 yaptığın testlerde 2 katına yakın artmazsa dış gebelik vs şüphe edersin daha düşük değerle öğrenip sağlıkla doğum yapan çok kadın var sen bakma öyle diyenlere sevincini yaşa. İnsanın hevesini kursağında bırakıyorlar anca.
Neslihan_gokce46 mervee19_ yaptır test bende ilk öğrendiğim de 61 di Ddoktorunu değiştir bence nasıl ya insanın hevesini kırıyorlar
mervee19_ Neslihan_gokce46 iki gün sonrasina randevu aldım devlete tekrar kan vereyim diye düşündüm dua edin inşallah 🥰
dry658 GE-20 Ben regl günümde anladım regl olcakmış gibi oldum bir iki gün devam etti regl olcakmış gibi ağrım sonra olmadım test yapmıştım silik çıkmıştı sonra yükseldi değer.Regl den öncede ne zamandır kanamayan diş etim kanamıştı bir de bir iki defa hafif baş ağrım olmuştu o kadar onlarda tam belirti değil bence tam olarak regl günü anlıyosun hamile olup olmadığını.
Mirandaa Kaşık ağrısı , karın bölgesinde gerginlik, şişkinlik hissi , aşırı halsizlik ve yiyeceklerden tiksinme .
Esra06e adetim geçtikten sonra 2.gun kan verdim çıkmadı 8.gun evde test yaptm 2 tane silik çizgi çıktı yarın kan testini tekrarlıycam
Esra06e mervee19_ hangi doktora verdin kafayı yemis bence acile git kan vermek istiyorum gebelik şüphem var de 2 saatte çıkıyor sonuç bende Ankara’da yasiyorum
mervee19_ Esra06e persmebe günü randevu aldım o sekild ekran vereyim diye düşündüm acilden kan verildiğini bilmiyordum o şekilde de yapabilirim gerçekten çok moralim bozuldu napacagimi bilemeidm net bir cevap almadım çünkü
annekuzusu_ GE-20 göğüs şişliği ve küçük küçük ogmeler oldu bende sonra zaten bu gece sabaha kadar kusmayla öğrendik hastaneye gidip uşuttum sanmistik
Sevin21 Esra06e yaa bndme 22.13 ama herkes gebelik olmayabilir dyr sizin degernz kac gun snra yukseldi
tugbatel1 Sariilayda16 Merhaba bizde 4+7 deyiz yerleşme kanaması olabilir ama yine de bi doktorunuza başvurun
Rabia04_09 GE-20 Sürekli uyku halindeydim ama bunun üzerinde çok durmamıştım şüpheli bi durum olmuştu ve çalıştığım için diken üzerindeydim ister istemez ağır kaldırıyorum diye sırf vicdanımı rahatlatmak için yaptım aslında hiç beklemiyorken çift çizgi çıktı biri tam kırmızı değildi pembeydi silik gibiydi direk tahlil vermeye gittik ve 1 saat sonra sonuçları almıştık değerim 1400dü🥲
Bsr3 GE-20 oturduğum yerde sürekli uyuya kalıyordum halsizlik vardı aşırı sonra kokular çok keskin geliyordu burnuma mide bulantım vardı ağrılarım oluyordu arada