Sevin21 Esra06e yaa bndme 22.13 ama herkes gebelik olmayabilir dyr sizin degernz kac gun snra yukseldi
Dmrbs18 GE-20 adet belirtisiyle aynıydı adet olcam sandım belim falan agrıyordu adet gecikince test yaptım benim.belirtiler 6 haftadan sonra başladı kusmalar vs
Benvebebegim FatosNazim53 nasıl bir keke gelmişti kırmızı mı kahverengi mi acaba? Kırmızı ise doktorunuz sonradan ne yaptı
FatosNazim53 Benvebebegim Kırmızımsı idi pembe gibi. Hemen doktora randevu aldım. Gittim anlattım böyle diye. Progestan başladı bana fitil olarak. Progestan ile leke düzeldi.
KarpuzCilek İlk belirtilerim; göğüslerde dolgunluk, acı, iştahsızlık sadece şunu anladım bu süreçte adetten 0 fark belirtiler.
GokceMom_ GE-20 banada suprız oldu adetım 4 gun gecıktı ben dusunmedım hamileyim aklıma gelmedı cunku adetım araa gecıyo boyle cok kasık agrım vardı mıde bulantısı normal adet olurken de oluyodu zten kasık agrısı ve gogus agrısından acile gıttım esımle esım zorla goturdu gıttık kan ve ıdrar tahlılı aldılar oyle ogrendım hamıle oldgumu
Balahatunn Kizlar 2-3 hamilelik yasayanlar, her hamileliginizde ayni belirtileri mi yasadiniz. Yoksa her hamileliginizde belirtiler farkli miydi