[silindi] Ben adetten bi gun once yaptim ama kirpirmizi iki cizgi cikti, silik degildi. Tuaf geldi bana onceki hamilelikte hep adetten 5-6 gun sonra bile silik cizgi cikardi
[silindi] NobleMom 6 bile olsa hamilelik vardir yeni. Doktor hamile degilsin diyemez bi daha kan alir iki gun sonra
mervee19_ NobleMom yok 68,2burdan atiliyorsa sonuç kağıdıni atabilirim isterseniz özel bı hastaneye gitmiştim hiç ilgilenmedi zaten
[silindi] mervee19_ canim sen Tamam kafana, hamilesindir Eger hala Adet olmadiysan. Istanbul da mi yasiyorsun hangi hastaneye gittin
NobleMom mervee19_ sen hamilesin canım hiç şüphesiz. Ben ilk hamileliğimi 54 ile öğrendim. 10 ile öğrenenler bile var. Başka doktora git hemen
mervee19_ [silindi] Ankara’da yaşıyorum inşallah hamileyimdir umudumu kaybettim doktor öyle söyleyince bide eğer hamileysem ilk gebeliğim olucak
mervee19_ [silindi] doktor degislin deyip gönderdi son adet günümü sordu olsaydı 4 haftalikti dedi beta HCG değeri daha yüksek olması lazım değilsin falan dedi gönderdi bende eminmisiniz tekrar iki gün sonra falan test versem dedim çıkmaz dedi uğraşmayın dedi gönderdi sonuca bile bakmak istemedi zaten
mervee19_ NobleMom tamam insalalh başka bı doktora gideceğim bilmediğim için doktora gitmeyi falan da düşünmüyordum doktor da öyle söyleyince umudum bitmişti yinede içimde bı umut vardı hep ama burdan biseyler sormak gerçekten iyi geldi teşekür ederim
irem01 mervee19_ canım sen bakma doktora bariz hamilesin işte 2 gün sonra tekrar kan ver değerine bak.
Esra06e mervee19_ hangi doktora verdin kafayı yemis bence acile git kan vermek istiyorum gebelik şüphem var de 2 saatte çıkıyor sonuç bende Ankara’da yasiyorum
mervee19_ irem01 bende umutlandim ama çoğu kişi şey diyor bu kadar düşük çıkması normal değil dış gebeliktir falan diyorlar moralim falan abya bozuldu yani oladabilir olmayabilir tabiki ama hayırlısı olsun inşallah
Bynbetul GE-20 Benim sağ kasığımda sızlama vardı. Genel cerrahiye gittim fıtık mı oldum diye. Kist dedi. Kadın doğuma görün dedi. Kadın doğuma gittim çatlamış yumurta dedi. Ama aslında hamileymişim hiçbiri anlamamış. Çok çok yeniydi. 4 gün gecikmeyle testte pozitif sonuç aldım
Cikoleyla Ben de adet olacakmış gibi sancı oldu adetten bi hafta önce. Bir de kendi yaptığım sarmadan tiksindim yine adetimden bi hafta önce. Yiyesim gelmedi. İlk belirtilerim bunlardı.
arirangg BabyPelargos Benim kanımda pıhtılaşma varmış canım. Şu an her gün kan sulandırıcı iğne yapıyorum. İnşallah bir daha yaşamayız, sana da çok geçmiş olsun. Şimdi hamile misin tekrar
BEAUTY28 GE-20 ill gebeligimde hic bir sey. Bu gebeligimde sadece koku hassyti 1 2 dafa burnuma kokular geldo olafar olarsa gecti getsi
Kadriyedeveci GE-20 adet olacakmıs gıbı kasıkda agrılar vardı uykuya doyamıyordum ve basta olmak üzere adet gecıkmesı oldu
arirangg BabyPelargos Benimki de 6+0 canım. Çok yakınız, Allah bu defa sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin