MSemihA Aybuke35 ben sevi bebenin reflü yatağını bir hafta önce 62 tl ye filan almıştım çok beğendim kampanya devam ediyor mu Bilmiyorum bi göz t istersen
Fbasturk mrymdnr bence boşuna almayın hem küçük çok kısa bi süre kullanılıyor 'hemde normal bebek yatağı alıp baş kısmının altına minik battaniye koyup reflu yatağı gibi Yapabilirsiniz. Gebelik eğitimindeki ebe söylemişti 30 derecelik açi olacak şekilde o yatak tarzında yaoiyorsunuz
Zgstgl Flz yanlış anlamazsanız kaç kiloydunuz acaba, ben şu an 59 kiloyum da depend boyutuna karar vermek için soruyorum. Hangisi hem rahat olur hem de sızdırmaz diye.
Tugcezhan Zgstgl 65kiloyum orta boy aldım gayet rahat oldu bana, herkes büyük al diyo burda ama orta alabilirsin
AysenurBs SeherNilgnBakrc bende litetrax 4 aldım, inşallah kullanışlı olur ☺️ Kolay açılıp kapanması harika, 5 yaşa olması da çok iyiymiş
Aryaser Esracim keske milletin o bos lafina bakmasaydin benim cevremde o kadar gereksiz konusan var ki ayni bu sekilde o kadar para mi verdin catlak kremine ne kadar var bak (acipta utanmadan catlaklarini gösterirler) sonunda sende catlican hic bise yaramaz allahim boyle insanlardan beni hepimizi uzak eylesin artik moralini bozma ama en azindan zeytinyag sur cok ise yariyor...Biooil yagini duzenli kullanırsan eger catlaklarda gercekten gozle gorulur azalmayi hissediyorsun
Esracim Aryaser biooil i deneyeyim tatlım çok sağol. Valla doğumdan sonra buruşuk kalcam diye üzülüyorum 🙁 bı de ilk bebeğim ikinci üçüncü olana kadar böyle durmak da istemiyorum
glam Berkaytuana ben 1 takım 5li aldım onun dışında, 3lü iç zıbın takımları(ebebek, 20₺), 2li takımlar, ve tulumlar aldım. Eldivenler, şapka ve çoraplar. Set adı altında şartlanmaya gerek yok bence☺️
Ecehan Kızlar instagramdam @annebilimii sayfasına bakmanızı öneririm çok yararlı bilgiler paylaşıyor alışveriş, bebek odası, gebelik süreci, yenidoğan süreci, çocuk gelişimi ile igili güzel postlar var 👍🏻
Flz Bide ben hastane cantama 1 paket depend koymustm ama yetmedi kanamam devam edince 2,pakete geçtim Eve gelince orkid kullandm
Flz Kızlar nasılsa catlıcam diye düşünmeyin siz elinizden geleni yapın da catlama olursa zaten önüne gecilmiyo azaltmıs olursunuz belki.. Bol su için Duştan sonra nemlendirin bio oil ve lierac kullandım ben bide Hindistan cevizi yağı
Flz Hastane çıkışı bence sadece 10lu takım yeterli...BANA GÖRE YANİ BENİM FİRKRİM 😇😇 Ben beşli de aldım boşa almısım zateb bebeğim bir aylık ve o takımlar cok kucuk oldugundan dar geliyo şuan Onun yerine tulum daha rahat Hep söylüyorum ben tulumları bebişime daha rahat giydirip cıkarıyorum çıt çıt cıkıyo iki dakikada ama alt üst aldgım ikili takım kıyafetler zaman alıyo giydirirken