Flz Berkaytuana canım ben bi 10 lu bi 5li aldım ama sadece 10luyu kullandım bence ikisine birden gerek yok onun yerine tulum daha rahat bence giydirip cıkarması.. Bence tulum al koy beşli hastane cıkısı yerine :)
DilaDeniz KubilayEsraKayadelen Kullanan annelerin ve çevremdeki kullanan tanıdıklarımın tavsiyesi üzerine lelebaby marka bebek arabası aldık. Şimdiden çok sevdim. Gerçekten harika bir araba. Travel sistem olması da ayrıca güzel 😊 tavsiye ederim 👍🏻
SeherNilgnBakrc KubilayEsraKayadelen dün e bebekten joie marka aldım görevli saolsun çok ilgilendi çok kullanışlı tek elle açılıp kapanabiliyor
SeherNilgnBakrc Flz bende dün aldım yanımda arkadaşımın 5yaşında oğlu vardı o bile çok rahat oturdu hepimiz rahat açılıp kapanmasına bayıldık
AysenurBs SeherNilgnBakrc bende litetrax 4 aldım, inşallah kullanışlı olur ☺️ Kolay açılıp kapanması harika, 5 yaşa olması da çok iyiymiş
Oznr Haticeozturk sizce ne ladar gerekli gogus pompasi. 1 ayım kaldi alsammi acaba düşünüyorum pahali urunler olunca gerekli mi acaba ?
Haticeozturk Oznr canim bende doğum.yapmadım ama süt gelmezse sarılık.olmasin anne sütü alsın hemen elimin altında olsun.die alcam bende kararsizim gelmezsemi süt alsam öncesini alsam karar veremedim
Flz Haticeozturk bence süt gelse fazlasını sagarsın koyarsın süt gelmese süt gelsin diye sagarsın her türlü gerekli
MSemihA Aybuke35 ben sevi bebenin reflü yatağını bir hafta önce 62 tl ye filan almıştım çok beğendim kampanya devam ediyor mu Bilmiyorum bi göz t istersen