Flz https://m2.hm.com/m/tr_tr/cocuk/urune-gore-satin-al/yeni-dogan-0-9-ay.html H&M de cok kaliteli güzel seyler var
Almanyagelini Peki bebekleri uyuturken üstüne yorgan/battaniye mi örtüyorsunuz? Yoksa şu uyku tulumlarından mı giydiriyorsunuz? Bize eğitimde ebe, yorgan bebeklere ağır gelebiliyor, hareket ettirmekte zorlanıp, Allah muhafaza, havasız kalma riski oluyor diye uyku tulumu önermişti, ama öyle de kolları açık kalıyor gibi🙄 tecrübelilere danışalım 😊
Flz Almanyagelini canım yorgan evet cok agır geliyo ama triko battaniyeler var ya annemizin ördüğü de olabilir yün yumoş yumoş ya da hazır da satılıyo ben annemin ördüğünü örtüyorum malum havalar soğudu penye battaniyeye de sarıyorum güzelce
Merve26 rileyss kimseyi takma bence bana da diyen oluyo ilk bebeginse hele içinden geldiği gibi yap ben öyle yaptım Cuma bebeğimi kucagıma alcam insallah.fazla olsun eksik olmasın 😉 illa lazım hersey
rileyss Merve26 sağolsun arkadaslarım bir sürü kıyafet almıs bana sürpriz baby shower yaptılar :) Artık benim kızımın da bir sürü cici kıyafeti oldu, can sıkıntısından bile üstünü değiştiricem 😂
Merveozcelikcckl Flz sizin akmamış ama benim sütüm bir buçuk ay sürekli olarak aktığı için göğüs pedi kullandım devamlı
Flz nrcnmrt canım googledan babynest yaz ilk cıkan sayfa ben öyle bulmustm ben alırken 79 tl idi setler de var tabi onlar daha pahalı ama bence ona gerek yok
Mihricankk Baby tera carisma bebek arabası kullanan veya alan öneren var mı arkadaşlar, almayı düşünüyorum da
Roseninmelekleri Flz teşekkürler bende ne gerekli ne gereksiz diye düşünüyorum başladım simdikten hazırlıklara sağlıkla büyütün bebeğinizi 😊
Elifkedi Hanımlar ikizlerime hamileyim onlar için ayrı oda yapicam fakat birkaç ay malum odamda yanımızda yaticaklar ne tür beşik alabilirim oyun parkı tarzında mi sizce ilk hamileliğim herkes farklı fikir veriyor aklım çok karışık reflü yataklar çok hoşuma gitti alsam nasıl olucak odama aldigimi en azından gündüzleri salonda da yatirabilirim diye düşünüyorum ama bilmiyorum napicam fikir verir misiniz???
landarch81 Elifkedi ben de ikizlere hamileyim. İkisinin de sığabileceği bir beşikte yatıracağım önce sonrasında büyüdükçe park yatak olabilir. İkizleri birkaç ay birbirinden ayırmamak daha iyiymiş. Birbirlerinden anne kokusu alıp daha sakin uyuyorlarmış. Ben de ikizi olan deneyimli arkadaşlarımdan öğrendim. İlk 6 ay kendi odamda yanyana yatırmayı düşünüyorum. Sonra kendi yataklarında yatacaklar
Flz buketakblt ben lansinoh kullanıyorum hiç yara acıma filan olmadı şimdiye kadar bir aydır emziriyorun
Flz Buseeee canım ilk 2 gün gelmedi mama verdik Sonra gelmese bile emzirdim bebiş çektikçe gelir dediler Bide bol bol sagdım Eve gelince sıcak duşta masaj yaptım Humana anne çayı ve rezene içtim Aaa sonra bi baktım fışkırıyodu 😋😋
glam Berkaytuana haklısınız benim de ilk. Herkes bana da çok fazla aldığımı söylüyor. Sayı olarak evet çok ama zevkime göre aldım. Setlerden daha çok beğendiğim için ayrı ayrı olanları
nrcnmrt Flz bu Arada bebek çantası araştırmalarında muhabbet ermiştik seninle demek Doğum yaptın hayırlı olsun sağlıcakla büyüt inşallah bebeğini canım☺️