ozgeya Ss1 tabi ki daha önce belirttiğim gibi istisnalar var,illa herkes de aynı olacak diye birşey yok ☺️
Flz Annem kesinlikle bebeğim cok rahat yatıyor reflü yatagında..ama ben onun yastıgını cıkardm şuan için yastık kullanmıyorum
Niss19 Nenny baby markasinin urunlerini alan varmi aranizda trendyolda bir kac seyini begendim almak istyrm fakat kumasi hakkinda hc bir bilgim yok .s
Nsbfn KubilayEsraKayadelen chicco lite way 3. Süper tam yatar olduğu için yeni doğandan itibaren kullanılabilir hem hafif hem saglam şaseli. Birde tulumu var yumuşacık. Ayakları da ayarlanabilir
lavitaebella Fatmasnny benim de kilom 64 ve büyük beden alın dedi herkes lastikli ve rahat oluyomuş. 1 paket aldım. Merak ettiğim şey (paketi açmadığım için) iç çamaşırına gerek kalmıyor mu depend giyince?
Fatmasnny lavitaebella açtım baktım bu çocuklara giydirilen külot bezler gibi aynı. Hatta denedim giyip gayet rahat ilk gün için üzerine iç çamaşırı giymeye gerek yok bence
CansuOztomurcuk Sdagli Bebek bakım markası. Şampuan, pişik kremi, bebek yağı, losyonu gibi ürünleri var. İçerik olarak da zararsız ürünler.
Flz Sdagli fransız markası canım bebek ürünleri cok kaliteli ben merhaba bebek setini aldım 154 tl idi içinde şampuan losyon vücut yagı ve pişik kremi var
Nsbfn KubilayEsraKayadelen evwt baston puset diye geciyor ama asla öyle dandik basit şaseli degil. Tekerleri felan süper. Zsten fiyatıda öyle cok ucuz degil. Biz travel alıp bir daha bastona ekstra para vermeyelim diye direk bunu aldık
Flz Kızlar pentiden korse aldım 54 tl bel ve bacagı kapsıyor henüz kullanmadım ama almak isteyenler için yazıyım dedim 😇
Secilyurttas Mavi20 eğer çocuğunuz emmezse sağıp sütünüzü öyle verirsiniz bide buzluğa attığınızı kullanırsınız çünkü süt ilk zamanlar çok geliyomus bebek de hemen doyduğu icin süt boşa gidebilir bunun yerine sağıp buzluga atabilirsiniz
Berkaytuana Flz o kadar faydali ki biz yeni anne adayları icin😇 bende bişey sormak istiyorum peki hastane çıkışı sizce 10 lu mu yoksa 5 li mI mantıklı
Flz Berkaytuana canım ben bi 10 lu bi 5li aldım ama sadece 10luyu kullandım bence ikisine birden gerek yok onun yerine tulum daha rahat bence giydirip cıkarması.. Bence tulum al koy beşli hastane cıkısı yerine :)
glam Berkaytuana ben 1 takım 5li aldım onun dışında, 3lü iç zıbın takımları(ebebek, 20₺), 2li takımlar, ve tulumlar aldım. Eldivenler, şapka ve çoraplar. Set adı altında şartlanmaya gerek yok bence☺️