HanifeAhmet her gün günde 5 dk yapabildim 😂
Açılmam olması için neler yapabilirim ACİL
hulyadmrll bu tarz şeylere inanmıyorum yinede tesekkurler ben dogum yaptim belki denenek isteyen olur
hunilimom doğurmak istiyorum 🤣🤣🤣 herşeyi deneye bilirim ama tsbi ne kadar güvenilir bilmiyorum cevap verse keşke ona göre yapar içerdim
mavimsiiii ben şuanda yaptım içtim doğsun artık umuduyla yoksa benim kızın gelesi yok
Ltf3053 helal kız valla daha yapmadım bende yaparım içerim inşallah faydası olur 🥹🥹 eğer bi kaç güne doğumun olursa haber et merak ettim kaç haftalık oldun
mavimsiiii ben ebelere sormuştum hurma yiyin onu yapın bunu yapın diyenler var diye hatta birisi baya ünlü bir ebe 😂 şey dedi o zaman herkes hurma yer açılma olur du bu kadar sezeryan olmazdı gibi konuştu hurma sadece şekeri yükseltiyoruz o çayların felan hiç birinin bilimsel kanıtlanmış bir sonucu yokmuş ben sadece duş ilişki squat yaptım doktorum uyarı vermişti belki vermese bende 2. Yi 42 ye kadar beklicektim
Bdncrr ben de daha erken diye henüz denemedim bilmiyorum ama zararlı olsaydı önermezlerdi hurma kaynatıp içilecek çok bı zararı olacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz tabii ki yine de 😊
hunilimom bende bol squat yapıyorum çömelme ılık duş inşallah vardır açılma sağlıka alalım kucaklarımıza yavrularımızı inşallah ❤️
mavimsiiii tamam ederim canm 39+5
hulyadmrll internetten de baktım ama benzer bir tarif bile çıkmadı bilemedim bende 🙄☺️
Ltf3053 benden öndesin 39+4 bende inşallah 40 ta doğum ederiz ❤️🫶🏻
TeoMom teşekkür ederim 🙏
Anonimane_150 peki ben bunu yaparken sakarlıktan boğulursam diye çok korkarım çünkü ciddi öksürük krizlerim var bir anda nefesim daralıyor falan o çekirdek kesin biyerime kaçar 😂😂😂
sliya30 teşekkür ederim 🙏❤️
hunilimom harikasınız teşekkür ederim ben bunu biraz artırayım en iyisi 🤣🤣
Arkadaşlar 38 haftaya girdim vajinam çok ağıriyor karnım da gaz sancısı gibi sancı var normal mi
HanifeAhmet ahahah aman dikkat ett😀 O zaman denemeyin. Ama bende sanırım işe yaradı açılma konusunda.
Anonimane_150 deneyeceğim 🙈🙈🙈