Hanımlar herkese hayırlı akşamlar 37+3 haftalık hamileyim bugün ağrılarım artınca acile gittim iki kere nstye girdim düzensiz sancılar çıktı ebe tarafından alttan muayene edildiğimde 1 cm açıklık var dediler doktor eve gönderdi ilk gebeliğim bu arada ılık duş al biraz hareket et dedi sancıların 10 dkda bire düşerse o zaman gel dedi açılmam olması için ne yapabilirim bana verebileceğiniz her türlü tavsiyeye hazırım şimdiden teşekkür ederim 😇😇
Açılmam olması için neler yapabilirim ACİL
HanifeAhmet merhaba ben 39 da muayene olmuştum doktorum ılık duş al squat yap ilişki merdiven in cik demişti bunları evde yaptım mesela sırtımı duvara yasladım top varsa daha iyi bacaklarımı omuz hizasında açıp comeldim 39+6 da 3 cm açıklık olmuştu o gün doğum yaptım sabah biseyin yoktu öğlen tekrar nst çekildim sancım başladı suni ile doğum yaptım
hunilimom peki bu hareketleri ne kadar sıklıkla yaptınız 😇
hunilimom Doğum sancı gelmesi için:
11 adet hurmayı , 1 çay kaşığı çörek otuyla ,
3 su bardağı suyla kaynat 1,5 su bardağı kalana kadar . Sonra iç
hulyadmrll bunu yapınca kısa sürede açılma da oluyormuş bir yakınım atmıştı bu akşam belki yararlı olur
HanifeAhmet
Hurma yiyebilirsin canım squat merdiven inip çıkmak pilates topuna oturmak gibi şeyler işe yarıyormuş bende haftaya başlayacağım yapmaya
HanifeAhmet doktorum 35. haftandan sonra hurma çekirdeğini ağzımda biraz tutmamı söylemişti yapmıştım bende. Pilates topu üzerinde dairesel haraketler yapıyordum agzımda hurma çekirdeği eşliğinde😀
HanifeAhmet ben de yarın 38.haftaya giriş yapıyorum nst girdim sancı vs yok 😁 bugün hurma yemeye başladım günde 4-5 adet hurma ye canım doğumun kolsy geçsin inşllh.. merdiven inip çıkma öneriyorlar squat öneren doktorlar var bu şekilde açılma olur
hulyadmrll ilk defa duydum bi zararı olur mu acaba
hulyadmrll işe yarıyor mu bende yapayım doğum edermeyim bi kaç güne 39+4 teyiz
HanifeAhmet her gün günde 5 dk yapabildim 😂
hulyadmrll bu tarz şeylere inanmıyorum yinede tesekkurler ben dogum yaptim belki denenek isteyen olur
hunilimom doğurmak istiyorum 🤣🤣🤣 herşeyi deneye bilirim ama tsbi ne kadar güvenilir bilmiyorum cevap verse keşke ona göre yapar içerdim
mavimsiiii ben şuanda yaptım içtim doğsun artık umuduyla yoksa benim kızın gelesi yok
Ltf3053 helal kız valla daha yapmadım bende yaparım içerim inşallah faydası olur 🥹🥹 eğer bi kaç güne doğumun olursa haber et merak ettim kaç haftalık oldun
mavimsiiii ben ebelere sormuştum hurma yiyin onu yapın bunu yapın diyenler var diye hatta birisi baya ünlü bir ebe 😂 şey dedi o zaman herkes hurma yer açılma olur du bu kadar sezeryan olmazdı gibi konuştu hurma sadece şekeri yükseltiyoruz o çayların felan hiç birinin bilimsel kanıtlanmış bir sonucu yokmuş ben sadece duş ilişki squat yaptım doktorum uyarı vermişti belki vermese bende 2. Yi 42 ye kadar beklicektim
Bdncrr ben de daha erken diye henüz denemedim bilmiyorum ama zararlı olsaydı önermezlerdi hurma kaynatıp içilecek çok bı zararı olacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz tabii ki yine de 😊
hunilimom bende bol squat yapıyorum çömelme ılık duş inşallah vardır açılma sağlıka alalım kucaklarımıza yavrularımızı inşallah ❤️
mavimsiiii tamam ederim canm 39+5