Tubidy saol bitanem💕 Çekicem artık napalım doğumu atlattık bunuda atlatırım inşallah😂😂
Göğüs ucu çatlağı
elifiii inşallah canım benim göğüs ucun yoksa bütün teknikler boş ister istemez yara oldu zaten Bebek tutmayı bilmiyo zaten acemilik bi yandan
PnarSazakBulut kantaron yağını deneyin bir de birkaç kişiden duydum çok iyi gelmiş geçmiş olsun
Tubidy doğuma 1 hafta kalıp kalmadığını bilmiyorum normal doğum istiyorum bu yüzden bekliyorum 37+4 , ne zaman yapsam acaba ?
Busratek07 benim tam doktorun dediği tarihte oldu doğumum yakınsa tarih şimdiden de başlayabilirsiniz 😊 her gün değilde gün aşırı koyabilirsiniz doğuma kadar gece koyup sabah duş alıp nemlendirirebilirsiniz ben çok faydasını gördüm kime önerdiysem de memnun kaldı 😊inşallah sizde faydasını görürsünüz çok az kalmış sizinde rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕
Tubidy bana net birşey söylemiyorlar malesef 😊ama gün aşırı yapmaya baslayayim nolur nolmaz teşekkür ederim 🤗ALLAH razı olsun cümlemizin insalah sizinde sağlıkla büyümeyi nasip etsin rabbim uzun ömürler versin inşallah 💞
Tubidy peki emzirirken o soğan kokusundan bebek rhatsız olmuyor mu
ilaydabaykara doğum gerçekleşmeden koydum ben 🙈doğuma giderken duş alıp gittim zaten 😊
Tubidy doğumdan sonra yapmıyoruz yani tekrar
Tubidy bir kez minduzenli hergünmu konması gerek
PnarSazakBulut gümüş kalkanlar çok ise yaşıyormuş onu alcam ben inşallah ayva çekirdeğini suya koyup jel yapıyormuşum o çok aşırı ise yariyomus
PnarSazakBulut emzirme öncesi ve sonrası kendi sütünüzü sürün
Secily karışım yaptık hakiki zeytinyağı kantaron kayısı ve badem yağı
ilaydabaykara soğan kokusu olmuyo 😉
PnarSazakBulut Silverette göğüs kapaklarından al gümüş 300 liraya satılıyor ama kullanan herkes kurtarıcı olduğunu yarayı hemen iyileştirdiğini ve bir daha yara olmadığını söylüyorlar . Çünkü gümüşün böyle bir etkisi var. İnternetten sipariş et canım
Haticeozturk düzenli bir şekilde bir hafta boyunca her gün koydum ben gece yatarken
ilaydabaykara aynen 😊doğum öncesi son bir hafta koydum 😊