PnarSazakBulut ayyy kıyamam ya 😔 bende hiç çatlak olmadı canım soğanı uygulayınca sadece hassasiyet vardı. Hiç bi fikrim yok ki ne yapılabilirle ilgili inşallah birisi görürde fikir verir çok geçmiş olsun 💕
    Secily canım ben şuan 27 haftalik hamileyim ve 20. Haftamdan beri sırayla zeytinyağı ve kakao yağı sürüyorum hem karnima hem de göğüs ucuna yağlarin hiçbir zarari yok doktorda soylüyor zaten saf zeytinyağınin etkili olduğunu.rahatlikla kullanabilirsin
    PnarSazakBulut ayva çekirdeklerini suda bekletip oluşan jöle iyi geliyor demişti birileri. Yaranız varsa temizleyip açıkta bırakmaya çalışın hava alsın. Bebek emerken de tüm siyah bölgeyi içine alsın, emzirme danışmanları yaralarınız varsa emzirmede de yanlışlar olabilir demişlerdi. Kısa zamanda geçer inş🙏🏻
      Tubidy saol bitanem💕 Çekicem artık napalım doğumu atlattık bunuda atlatırım inşallah😂😂
      elifiii inşallah canım benim göğüs ucun yoksa bütün teknikler boş ister istemez yara oldu zaten Bebek tutmayı bilmiyo zaten acemilik bi yandan
      PnarSazakBulut kantaron yağını deneyin bir de birkaç kişiden duydum çok iyi gelmiş geçmiş olsun
      Tubidy doğuma 1 hafta kalıp kalmadığını bilmiyorum normal doğum istiyorum bu yüzden bekliyorum 37+4 , ne zaman yapsam acaba ?
        Busratek07 benim tam doktorun dediği tarihte oldu doğumum yakınsa tarih şimdiden de başlayabilirsiniz 😊 her gün değilde gün aşırı koyabilirsiniz doğuma kadar gece koyup sabah duş alıp nemlendirirebilirsiniz ben çok faydasını gördüm kime önerdiysem de memnun kaldı 😊inşallah sizde faydasını görürsünüz çok az kalmış sizinde rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕
          Tubidy bana net birşey söylemiyorlar malesef 😊ama gün aşırı yapmaya baslayayim nolur nolmaz teşekkür ederim 🤗ALLAH razı olsun cümlemizin insalah sizinde sağlıkla büyümeyi nasip etsin rabbim uzun ömürler versin inşallah 💞
          Melissssa hangi yağı sürüyorsunuz peki? Benim de çok kaşınıyor kuruluktan😢
            Secily bende bir kaç yerde sabah kolonya akşam göğüs ucu nemlendirici krem sürün diye okumuştum 34 haftalığım yeni başladıö bakalım kolonyanın içindeki alkol göğüs ucunu sertleştiriyormuş bu yüzden yara ve çatlama olmuyormuş ama tabiki ne kadar doğru bilemiyorum 😂
            PnarSazakBulut gümüş kalkanlar çok ise yaşıyormuş onu alcam ben inşallah ayva çekirdeğini suya koyup jel yapıyormuşum o çok aşırı ise yariyomus
            Secily karışım yaptık hakiki zeytinyağı kantaron kayısı ve badem yağı
            Secily bende herkese yazıyorum emzirmeden önce Doğum öncesi kuru soğanın başını kesip göğsüne sür yara olmayı bırak kızarmaz bile ben ilk çocuğumda yaptım ve faydasını gördüm