Tuntun Amin inşallah bizi de dualarınızdan eksik etmeyin lütfen,🥲🤍 hep öyle olur zaten ya 2.ler daha kolay olur diyorlar. Benimde 15 ay oldu tık yok senin gibi olurum bende inşallah 🤍 bir yıl sonunda tedavisiz mi gebe kaldın canım

en_guzel_emanetlerim benide ağlattınız gözlerim doldu dokunsalar ağlayacağım zaten bahane arıyorum sanki ay 🥲
    Allah’ım razı olsun ya gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum tek elimden gelen teşekkür etmek. Öyle güzel gönlünüz var ki hissediyorum iliklerime Kadar. Amin amin amin Allah’ım aminnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Deletedmom_85

Deletedmom_85 gerçekten öyle diyorlar inanmıyordum doğruymuş. Evet canım bir seneyi geçiyordu benimde korumuyorduk. Kimyasal vs herhangi bir gebelikte geçirmedim o süreçte. Anne olma fikrini bir türlü oturtamiyordum kafamda o yüzden doktora da gitmedim uzun süre gittiğimde de bir sorun gözükmedi. İlginçtir ki hamile kalmadan bir ay önce apandisit ameliyatı oldum ve antibiyotik kullandım ertesi ay hamile kaldım. Şuan ki hamileliğimde de şiddetli bademcik iltihabı yüzünden antibiyotik kullandım ve sonrasında yine hamile kaldım… Normalde asla kullanmam ama ikisininde aynı zaman dilimine denk gelmesi beni biraz düşündürdü … Çünkü korumasız bir kaç kere daha oldu sene içinde ama olmadı ondan rahattım zaten anlayamadım bağlantısını

Deletedmom_85 Allah’ım en kısa sürede dualariniza karşılık versin kucağınızi boş bırakmasın. En hayırlısı en güzel zamanda karşınıza çıksın 🙏

Tuntun betanda gayet iyi 27 eylülde son reglım 8+3 günlük hamileyim normalde ama geç döllenme olmuş 7+2 yim seninde bu haftalardır

Tuntun Allah’ın işi işte canım benim. Hikmetinden asla sual olmaz. Bir imtihanmış kazandınız. İnşallah bize de çok bekletmeden Nasip eder Rabb’im. Bende öyle kimyasal bile geçirmedim inşallah sizin gibi tek seferde kalırım o da sağlıklı Olup kucağıma alırım inşallah. Çok Teşekkür ederim ayrıca güzel dualarınız için. 🤍🤍🤲🏻

Deletedmom_85 hiç bir şey değil bir sene inanın bir sorun gözükmüyorsa ciddi eminim doğru zamanı bekliyordur size gelmek için amin amin amiiin inşallah olur 🙏❤️❤️

Tuntun evet canım sezeryan olacağım için haziran olur gibi geliyor bana inşallahda haziran olsun🙈 Bende haziran doğumluyum İkinci canım 11 yaşında kızım var hatta 12 ye girecek ocakta🙈