Bugün sağlık ocağında kan verdim beta 30192 çıktı. Tahmini olarak kaç haftalık hamilelige denk geliyor bilenler yardımcı olabilir mi salı günü randevum var ama çok merak ediyorum
Beta HCG
Tuntun internette 9 üstü diyor canım adetin ne kadar geçti?
Deletedmom_85 merhaba adetlerim düzensiz olduğu için takibini çok zor yapıyordum hiç dikkat etmedim ama tahmini olarak Eylül orta- sonu olması gerekiyor
Tuntun 2. Bebiş mi olacak? 😊 hayırlı olsun 💜 beklenen bir gebelik değil sanırım
Deletedmom_85 evet nereden tahmin ettiniz amin umarım hayırlı olur kendimi hiç hazır hissetmiyordum …. İlk bebeğim oğlum kolikti gaz sancıları vardı 9 ay uyku yüzü görmedim o yüzden o günler bende travma olarak kaldı çok korkuyorum
- Düzenlendi
Tuntun bu sefer güzel geçer umarım. Her hamilelik her bebiş bir olmuyor çünkü 😊 ilk gebelik olsaydı ve planlı. Çooktan öğrenmiş olurdunuz kaç HCG testi verirdiniz kim bilir. Ordan tahmin ettim🤲🏻🌸 korunuyor muydunuz peki?
Deletedmom_85 çok doğru tahmin etmişsiniz gerçekten 🙏 umarım bir olmaz o günleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum tam toparladım oğlum artık işte 3 yaşında derken. İlk bebeğime bir sene korunmasız ilişki sonucunda hamile kaldığım için biraz rahattık açıkçası kolay olmuyor zaten diye düşünüyorduk. Birkaç kere korumasız oldu onda da Allah verdi çok şükür Ne diyelim Allah isteyenler de nasip etsin inşallah
- Düzenlendi
Deletedmom_85 7 ekimde son adet oldum salı akşam kan verdim. 34172,70 çıktı acaba kaç haftalık
saitkereminannesi02 hemen hemen adet tarihlerimiz ve Beta değerlerimiz birbirine yakın siz ultrasonda gözüktünüz mü
Tuntun Hayır 2 Aralık’ta gidecem kalp atışını da duyabilirim diye
saitkereminannesi02 şu an belki duyabilirsiniz
Tuntun Amin inşallah bizi de dualarınızdan eksik etmeyin lütfen,🥲🤍 hep öyle olur zaten ya 2.ler daha kolay olur diyorlar. Benimde 15 ay oldu tık yok senin gibi olurum bende inşallah 🤍 bir yıl sonunda tedavisiz mi gebe kaldın canım
saitkereminannesi02 canım bende internetten baktım bilgim yok maalesef 🫤
Deletedmom_85 şu yorumuna ağlamam 😢 Allahıııım allahım şu mübarek cuma günü dualarımı duysun inşallah
en_guzel_emanetlerim benide ağlattınız gözlerim doldu dokunsalar ağlayacağım zaten bahane arıyorum sanki ay 🥲
Allah’ım razı olsun ya gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum tek elimden gelen teşekkür etmek. Öyle güzel gönlünüz var ki hissediyorum iliklerime Kadar. Amin amin amin Allah’ım aminnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻