Mrvbnbg2208 Laliinnvanilya anlamına erkek deve deniyor bende o yüzden çok kararsız bit şekilde kaldim
Tugbakose-24 Laliinnvanilya rüzgar arkadasımın bebegınn adı hemde yakın arkadasımın😂 ayaxı dusunduk ama ısınamadm o isme
RehoGelin Nurcan_ yiğit alp yada yiğit han olsa ilk isim gibi daha ağız dolduracak sanki. İlki daha dolu dolu geldi. Bir fikir tabii yanlış anlama 🥰 benim de ikizler olacak soy isim kısa olunca isimler ağız doldursun istiyorum ilk oğlumun adı da Ertuğrul. Selimhan ve Yiğithan düşünmüştüm sonra Alparslan ve Beyazıd mı olsa dedim. Eralp ve Alptuğ derken oğlum Ömer Aslan ve Demir Alp dedi öyle kaldı. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah ❤️
elifinbeybisi Hep aynı isimler. Populer isimler konuldukca okullarda bir suru Doruk, Yigit , Yagiz, Ruzgar, Ali Asaf, Mirac, Burak, Aden, Aren, Can, Alp, Buğra, Poyraz olacak. Ben de henüz karar veremedim.
Tugbakose-24 elifinbeybisi aman bişi olmaz eskıdende hep ahmet mehmet mustafa ayse elif merve ısimlerınden cok varmş😂😂
fatmaebe MaviDeranHazal merhaba deran ismini nerden buldunuz acaba çok farklı ve güzel geldi bende karar veremeyenlerdenim de :(((
MaviDeranHazal fatmaebe merhaba canım. Ben isim konusunda biraz suyunu çıkardığım için her gün Farklı dillerdeki isimleri araştırıyordum. Arama motoruna hep ‘…’ isminin anlamı yazdığım için öneriler çıktı. Yani tesadüfen eski araştırmalarımdan öneri çıktı ordan buldum. Benim de çok hoşuma gitmişti. Berfan ismini de çok beğenmiştim usul usul yağan kar demek 🥰 belki size de fikir olur 🌷