Fatma63_41 Esim babasının adını vermek istedi daha doğrusu annem esime erkek olursa babanın ismini kız olursa annenin ismini ver dedi eşimde annemden yüz bulunca ısrarcı olmaya başladı bende eşimi kırmak istemedim çünkü esim çok anlayışlı iyi biri üstelik benim Annem bizle yaşıyor yaşlı diyaliz hastasi olduğu için Şefik çınar koyacağız kismet.olursa
DerininAnnesi35 AdinsMom Yaman düşünüyorum daha net değil. Etrafınızda Yaman isimli çocuklar var mı, çok hareketli oluyorlar mı acaba 😊 ismin etkili olduğunu düşünüyorum açıkçası.
kupp DerininAnnesi35 anlami nedir yamanin. iyice arastirmanizi tavsiye ederim isimler karakteri etkiliyor
DerininAnnesi35 kupp Yaman ismi güçlü anlamına geliyor. Ben daha çok ismin anlamından ziyade aynı isimdeki çocukların hal ve hareketlerini merak ediyorum
cahillesohbetikestim AdinsMom ilk oğlumun adı Muhammed Alparslan 🦁💙 İkinci oğlumun ismi kesin değil ama Metehan Arslan 🦁💙 olabilir. Her an değişedebilir. 😁
Zeynepbsk cahillesohbetikestim çok uzun değil mi isimler kullanırken rahat ediyormusunuz, bende arslan istiyorum
AhuMtl AdinsMom bende Timur koyacağım insallah aslında Timur Aras istiyordum babası tek isim daha iyi olur dedi öyle karar verdik rabbim her yavrumuzu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
Melike_nur53 Bizde 28+2 deyiz ama bir türlü karar veremiyoruz zahit, zeyd, yuşa, talha arasındayım anlamı dini olmasından yanayız önceliğimiz anlam ✋🏻
Seymaymn DerininAnnesi35 gercekten anlamı gibi güçlü kuvvetli ve korkusuz bir oglum var ne canının acıdıgını bilir ne laf dinler gerci laf dinlememe cocuklarda hep varda. İnanılmaz zeki bir cocugum var aşırı meraklı herseyı kendi hallediyor duşuna kadar düşünün gerisini😀