MaviDeranHazal fatmaebe merhaba canım. Ben isim konusunda biraz suyunu çıkardığım için her gün Farklı dillerdeki isimleri araştırıyordum. Arama motoruna hep ‘…’ isminin anlamı yazdığım için öneriler çıktı. Yani tesadüfen eski araştırmalarımdan öneri çıktı ordan buldum. Benim de çok hoşuma gitmişti. Berfan ismini de çok beğenmiştim usul usul yağan kar demek 🥰 belki size de fikir olur 🌷
Mrvbnbg2208 Laliinnvanilya anlamına erkek deve deniyor bende o yüzden çok kararsız bit şekilde kaldim
siyahinci3 AdinsMom benim bebegimin ismi ruyamda soylendi doktor yuzde 90 kiz demisti erkek oldugunu bilmeden ruyamda patatesli tavuklu bir yemek yiyordum ve bana sofradakilerden biri bu yemegi hz Osman cok seviyordu bebeginin adını Osman koy dedi ve biz daha sonra detayli ultrasonda bebegin erkek oldugunu öğrendik ..Oglumun ismi Osman Asaf olacak inşaallah
Gozdeee7 AdinsMom erkek olursa eşim çok istediği için Ezel ve kayınpederimin adını koyacağız Ezel Ekrem yine de isim önerilerinize ve yorumlarınıza açığım 🌸🐣
4Melike6 Benim de kafam çok karışık isim konusunda Ayaz Ata, Ural, Arslan arasında gidip geliyorum isim koyma işi çok zormuş 💚
Sehersavas Ahmet resul nasıl sizce konsum rüyasında görmüş biri ona oğlu olacak adını ahmet koysun demiş bende rüyada demisimki sadece ahmet mi yanına resulü kaynanam çok istiyor ama kararı bize bırakıyo fikriniz nedir napim bilemedim eşimde selahattin eyüp istiyo yardım edin kızlar 🤔
nevzatbaskomser Sehersavas Selahattin Eyüp Kürt toplumunu yansıtıyor, sizi tanımıyorum elbet ama hiç ısınamadım
cerenimmo AdinsMom anlamı çok güzel bir isim ilk başlarda bizde düşünüyorduk ama rüzgar Aden olmasına karar verdik💙 Aden cennet bahçesi anlamına geliyor. Sizin seçmiş olduğunuz isimde çok güzel tercih size kalmış 🐣
Nursel_44 AdinsMom Duhan ismini çok seviyorum ancak henüz çok erken henüz 15. Haftadayız eşimle ortak bir isim bulmamız gerek ilerleyen zamanlarda