Nurcanben Resmen sallantıda uyandım geceden beri şoku hala üzerimden atamadım çok kötüydü. Bide o korkuyla kendimi sıkınca kasıklarıma da ağrı girdi uzun bir süre geçmedi. Herkese çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
Deprem
Rabia04_09 evet bende hala atamadım üstümden ben hamile değilim ama buna rağmen depremden sonra geçmek bilmeyen kasik ağrısıyla karşı karşıya kaldım Allahim bir daha göstermesin ya valla çok korkuyorum
enesayazmoom hayır gelmedi tatbikat yapıldığında gelmedi eşimin tlfnunu da gelmedi
Pijamaskeliler ne güzel ya iyikide hissetmediniz🙏🏻
didnr_ bende uykudaydım canım namaz kılıp uyumusum hıssetmedım esım uyandırınca gordum lamba sallanıyordu hala
enesayazmoom benim gelmedi
Elfsndkl bende ilk defa yaşadım
Esniyor yüksek katlı binalar
O yüzden hissetmek daha da çıkıyor ortaya
Siz nasılsınız iyi misiniz
Rabia04_09 bende de kasık ağrısı oldu kendimi kasmaktan
Simdi biraz daha gevsedi vücudum
Siz nasılsınız
Allahım yaşatmasın
Smyye1B aynen cnm bnm telefonuma bildirim fln gelmedi ben eşimin yataktan fırlatasım uyandım bebeğimiz bizimle yatıp onun üstüne kapandı bnm elimi tuttu korkmayın die sadece elini sıktığı mi bide avizenin sallanmasini izleyip kaldım bebeğime bile bakamadım kitlendim kaldm
Sizce olur mu yine ya hala uykusuzum korkudan sabahtan eltime geldim onlayim
_almirasmom allah korumuş
Damlaakayatr geçen de yapracıkta olduğunuz söyleyip cevap vermemiştiniz 🫠🫠
Yeniannis_ amin aminn. Şu an daha iyiyim ama 1 saat öncesine kadar yine ağrım vardı dinlenince ovdukça rahatladım ama ayak ağrılarım hala devam ediyor nasıl kastıysam kendimi
yagizegemom bildirim gelmiyor ki
yagizegemom ben de mesaj attınız mı diye bakıyorum etiket yapmazsanız bildirim alamıyorum 😞
yagizegemom aaaa yapmışsın ama gelmedi 😂 hangi etap 😂😂😂
yagizegemom hangi sağlık ocağına bağlısın şu liselerin olduğu kısıma mı
Damlaakayatr 8. Bölgede oturuyorum evet ordaki sağlık ocağına gidiyorum siz nerde oturuyorsunuz yaşımı da söylemiştim siz kaç yaşındasınız kaç haftalıksınız
yagizegemom
Ben 27 yaşındayım 18hafta olduk 🤗 bildirimler gelmediği için farketmedim :)
Damlaakayatr bende 21+4 deyim 🥰 çok isterim tanışmayı 23 yaşındayım bende🥰🥰