Nurcanben Resmen sallantıda uyandım geceden beri şoku hala üzerimden atamadım çok kötüydü. Bide o korkuyla kendimi sıkınca kasıklarıma da ağrı girdi uzun bir süre geçmedi. Herkese çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun

Rabia04_09 evet bende hala atamadım üstümden ben hamile değilim ama buna rağmen depremden sonra geçmek bilmeyen kasik ağrısıyla karşı karşıya kaldım Allahim bir daha göstermesin ya valla çok korkuyorum

enesayazmoom hayır gelmedi tatbikat yapıldığında gelmedi eşimin tlfnunu da gelmedi

didnr_ bende uykudaydım canım namaz kılıp uyumusum hıssetmedım esım uyandırınca gordum lamba sallanıyordu hala

Elfsndkl bende ilk defa yaşadım
      Esniyor yüksek katlı binalar
      O yüzden hissetmek daha da çıkıyor ortaya
      Siz nasılsınız iyi misiniz

Rabia04_09 bende de kasık ağrısı oldu kendimi kasmaktan
      Simdi biraz daha gevsedi vücudum
      Siz nasılsınız
      Allahım yaşatmasın

Smyye1B aynen cnm bnm telefonuma bildirim fln gelmedi ben eşimin yataktan fırlatasım uyandım bebeğimiz bizimle yatıp onun üstüne kapandı bnm elimi tuttu korkmayın die sadece elini sıktığı mi bide avizenin sallanmasini izleyip kaldım bebeğime bile bakamadım kitlendim kaldm

Sizce olur mu yine ya hala uykusuzum korkudan sabahtan eltime geldim onlayim

Yeniannis_ amin aminn. Şu an daha iyiyim ama 1 saat öncesine kadar yine ağrım vardı dinlenince ovdukça rahatladım ama ayak ağrılarım hala devam ediyor nasıl kastıysam kendimi

yagizegemom ben de mesaj attınız mı diye bakıyorum etiket yapmazsanız bildirim alamıyorum 😞

Damlaakayatr 8. Bölgede oturuyorum evet ordaki sağlık ocağına gidiyorum siz nerde oturuyorsunuz yaşımı da söylemiştim siz kaç yaşındasınız kaç haftalıksınız