AsyAyse Zeynepdgn50 bebe yağıyla vazalin azıcık kapakta karıştır elinle karnına ovuştur canım yedir elinle oh mis gibi iyi gelir. Hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle
Dylann Diidosd Zeytinyağı Hint yağı Kantaron yağı Hindistan cevizi yağı Tatlı badem yağı Bebek yağı Bu 6 çeşit yağı aynı ölçülerle 50 ml idi karıştrp kullanıyorum marka vs farketmyor gratisten almştm bi şişeye koyup her akşam kullanıyorm tabi günlk duş alıp nemli vücuda sürüyorm
Nz27 Nett vazelin digerler çöp en güzel nemli ve 3 4 saat yaglı tutan tek sey vazelinn hepsini denedim kuruluktan öldüm yaglı cildim olmasına ragmen en iyi gelen şey vazelin dalinin kullanıyorım iki günde bi kutu bitirdigim icin 38+5 yim
Gizem9696 Nz27 merhaba doktorunuza vazelin kullanımı ile ilgili danıştiniz mi ? İnternette bu konuyla ilgili baya şeyler yazıyor gebelikte kullanılmaması ile alakali
Fprtkl Esmaaoznn son 10 gündeyiz ennaz 2 lt su içtik hergun artı lierac kullandım su anda da devam catlagimiz yok çok şükür son dk olacaksa bilemem tabi🙈
Kartanesi98 Esmaaoznn benim ablamın hiç çatlağı olmadı yöntemi biraz size saçma gelebilir ama bende gebeyim ve aynı şeyi yapmayı düşünüyorum 😂
Niluska Haftada lierac kullanmaya basladim. 12. Haftada badger belly butter’i da basladim. Sabah lierac aksam badger seklinde devam ettim. 32. Haftadayim catlagim yok ama bakalim dogumdan sonra ne olacak.
Gebeyimbengebe Kremler cok pahali oldugu icin aktardan BAdem yagi almistim ilk gebeligimde catlak olusumunu engellemisti.
Aysegizemdilek Fyzcg bende şuan önerilenlerde görünce aldım öncesinde bioil kullanıyordum acaba günde kaç defa kullanıyorsunuz
iremsknn Esmaaoznn nuxe organic kullandım ve amway çatlak oluşum öncesi kremini. Çok memnun kaldım 🙏🏼
Yelkovan1 Esmaaoznn çatlamak yapı meselesi sadece gerilme ve kaşınma için bebe yağı kullanabilirsin çatlak kremlerine yada yağlarına dünya para vermenin anlamı yok tabi sen bilirsin
Susen2 ElaUzann Eczaci shea yagi, avokado yagi ve hindistan cevizi yagini karistirdi. Kokusu cok guzel degil ama dogal hic olmazsa kimyasal yok icinde. Var olan catlaklara da iyi geldigini soyledi, ne olur ne olmaz dogumdan sonra da devam ederim bir sure.
Nmtkcc İkinci hamileliğim suan 33+4 henüz catlamadim ilkindede catlamamistim. Bebe yağı ve aktardan aldığım kati kakao yağı kullandım gebellikle kakao yağı acayip güzel nemlendiriyor.
Nhl1755 Esmaaoznn mustelanın kremini denedim ilk kokusu ve emilimi güzeldi ama devamlı bir nemlilik hissettirmedi bitince mustelanin yağını aldım çok memnunum günde bir kere az bile sürmek yeterli oluyor. Ben 7 haftalikken direk başladım 19. Haftamdayım simdilik hiç çatlamam yok çok şükür ☺