Kleops Esmaaoznn bio oil in turuncusunu kullandım fakat içerik olarak iyi olmadığını öğrenince bıraktım. Sonrasında incia çatlak kremine geçtim ve inanılmaz memnunum. Aşırı nemli kalıyor vücudunuz. Yağ hemen emiliyor ama incianın nemlendiriciliği ertesi güne kadar kalıyor. Bir de bol suyla desteklemek lazım tabii.
Zumrammk KayraVeAnnesi_06 bende ilk kzıımda bebek yagı kullandım hiç çatlagım olmadı şimdi ikinci olucak allahın izniyle aynı yöntemle devam😁
KayraVeAnnesi_06 Zumrammk Çok şükür canım bende 34.haftadayım . Benimde hiç çAtlağım olmadı . Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🙏🏻🌸🧿
Zumrammk KayraVeAnnesi_06 amin inşallah şimdilik hiç gitmedim doktora daha yeni die gitmemmi lazım acaba beta hırmonu 4 bin küsürlerde ulturasyonda gözükmez die bekliyim dedim
KayraVeAnnesi_06 Zumrammk Canım ben 1000 küsürlerdeyken keseyi görmüştüm ama bebeği ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum 🫢 istersen bir git muayene ol aklın kalmasın 🌼
Zumrammk KayraVeAnnesi_06 gidicem inşallah doktor araştırması yapıyorum ilk kızkmın doktoru istanbulda rahim kanseri uzmanı olmuş o yüzden uzun bir araştırmam lazım💁♀️
Birgul-34 Esmaaoznn çatlak kremi kullanan çoğu kişi memnun kaldığnı söylemedi Ama bir tanıdık ebe var krem losyon herşey bahane sabah ve yatmadan önce badem yağı kullan dedi bana kullanıyorum da şuan aktarlarda var.
Esss__ Esmaaoznn ben de Incia ve Bio Oil’in (sarı olan rengini) kullanıyorum. Turuncu olanın içeriği temiz değildi. Sarı olan organik yağlardan oluşuyor. Çatlağım olmadi henüz. 36. Haftamdayım. Düzenli de kullanmıyorum, su içmeye gayret ediyorum.
Buseufuk1531 eylul94 değil mi annen de olduysa sende de illa ki oluverıyor 😕ben karın çevreme bakıyorum ama tam olarak anlayamadım nasıl bir çizgi olması lazım yada renk ?
Mmediha Buseufuk1531 katılmıyorum benim annemde var ama bende hiç olmadı. Bir de benim cildim gergin çok ona rağmen olmadı. Cildi esnek olanlarda olmuyor mesela yengemin eti hamur gibidir 😊 hiç bişey kullanmadığı halde onda olmadı bu yüzden. Bol su içmeme bağlıyorum ben
Susen2 ElaUzann Eczaci shea yagi, avokado yagi ve hindistan cevizi yagini karistirdi. Kokusu cok guzel degil ama dogal hic olmazsa kimyasal yok icinde. Var olan catlaklara da iyi geldigini soyledi, ne olur ne olmaz dogumdan sonra da devam ederim bir sure.
AhuMtl Esmaaoznn 18 hfdayiz henüz erken tabi ama çatlak için ben mustela kullanıyorum sabah akşam genelde ama çoğu zaman sadece akşam. Henüz bı catklak goremedim
minikkus1 Esmaaoznn doktorum kozmetik türü kremlerden ziyade, bebek yağı badem yağı kullanmamı önerdi. ki zaten çatlaklar kişinin beslenmesi ve vücuduyla ilgili olduğu için herhangi bir kremin tek başına kesin sonuç sağlayacağını düşünmüyorum. çatlayacaksa yine çatlayacak
dmtturan Fyzcg Her gün mü kullandınız ben duştan çıkınca kullanıyorum ama benim bebekle alakasız 2 3 kg oynamada kalçada oluyor.göbeğim ve belim de olmasın istiyorum 😂😂😂
Totoro Üzgünüm ama yapısal olarak değişkenlik gösteren bir durum bu, 34. Haftaya kadar hiç bir şey yoktu sonra bir çatladı pir çatladı her gün sabah akşam nemlendirmeme rağmen, bio oil kullandım. Çok fazla masraf yapmayın olcaksa oluyor
Gizem9696 Nz27 merhaba doktorunuza vazelin kullanımı ile ilgili danıştiniz mi ? İnternette bu konuyla ilgili baya şeyler yazıyor gebelikte kullanılmaması ile alakali
Nz27 Gizem9696 doktorum soledi vazelini evet interneten okudun seylere bakma demişti genel anlamda soledi bunu bana ama ilk baslarda nette şöyle böyle yazıyor gbi sorular soruyordum sen oraya bakma hic bi zaman dedi :)