Tttgg Umutluanne1 evet ilki mecbur sezaryendi kızım şuan 15 aylık ama doktorum ssvd destekliyor çok şükür bende normal düşünüyorum insallah gönlüme göre olur🌸
Umutluanne1 Tttgg inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla gelsin inşallah 🤲🏻muayeneler ne zaman 2 haftada bir e düşüyor peki
Aleynaerayy22 Umutluanne1 Yok ya herkeste aynı degil bazılarının doktoru 32 den sonra 2 haftada bir çağırıyor bazılarının ki 28 den sonra kimileri 35 den sonra çağırıyor doktora bağlı benimki pimpirikli galiba 😂
Umutluanne1 Aleynaerayy22 olabilir pimpirikli doktor bazen iyi bazen can sıkıcı olabiliyor 😀bi sağ Salim doğursaydık 😂7 ayda 6 kilo aldım diye bana çok kızdı gebelik zehirlenmesi olacaksın dedi şok oldum artık bi an önce doğurmak istiyorum 😂
Sinemb1406 Umutluanne1 Bende tüp bebek annesiyim ☺️ son 100 gün kısmetse. 💞Kucağıma alacağım günü iple çekiyorum ☺️
Umutluanne1 Sinemb1406 evet çok heyecanlı ne yollardan geldik Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻hem çok korkuyor insan ama bi taraftan da o kadar heyecanlı ki tarifi yok
Umutluanne1 Aselsmoms amin hepimiz sağlıkla alalım inşallah 🙏🏻 siz baya yaklaşmışsınız normal mi istiyorsunuz sezeryan mı
Umutluanne1 Aleynaerayy22 o gün var ya dünyam başıma yıkıldı şok oldum hiç beklemiyordum 😀seninde iyi bence 16 ya kadar normal diyorlar . Zaten doğumdan çıkar çıkmaz 7 kilosu direk gidiyormuş . Bebekti suyuydu plesantası derken
Umutluanne1 mervegny1 ay vallahi ocak nasıl geçti anlamayız bence 😂düşüncesi bile çok heyecanlı bi doğursaydık hayırlısıyla 😂