Umutluanne1 Arkadaşlar tüp bebekle 3. Denemede hamile kaldım ve hep hayalimdi son 99 diye yazabilmek Rabbim nasip etti çok şükür isteyen herkese nasip etsin. Sizin kaç gününüz var heyecan ve korku var mı 😍❤️
Umutluanne1 Kaderaksy oyyy sizin baya az kalmış Sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Normal mi sezeryan mı olacak konuştunuz mu doktorunuzla 😊
Umutluanne1 Aleynaerayy22 oo 2 aydan az kalmış sizinde normal mi olacak sezeryan mı konuştunuz mu doktorunuzla 😊hem çok heyecanlı hem çok stresli bir durum doğumu düşünmek 🥰
Aleynaerayy22 Umutluanne1 hic konuşmadık doğum hakkında canım doktorda bişey demedi acaba kendisi mi bahsedecek iyice günler yaklaşınca anlamadım bende yoksa kendim mi sorsam diye düşünüyorum 😂 normal doğum istiyorum bebegm ilk olacağı icin düşünmeden edemiyorum heyecan cok var 😁
Umutluanne1 mervegny1 ah o heyecan sorma gece uykuları bile kaçıyor insanın düşününce 😀siz normal mi istiyorsunuz sezeryan mı 😀
mervegny1 Umutluanne1 kuzum valla geceleri bir stres hatta azıcık kasıklarım ağrısa acaba mı diyorum 🥹 normal istiyorum ama gelişim olarak takip de olduğumuz için önceliğim sağlıklı zamanın da gelmesi 🥰
Umutluanne1 Aleynaerayy22 32. Haftadan sonra 2 haftada bire düşüyormuş sanırım muayeneler o zaman mı konuşulur bilmiyorum. Sen normal istiyorsan o zaman 38 e kadar belli olmaz . 38 de çatı muayenesi olursun ona göre ya normali beklersiniz yada alır o zaman
Umutluanne1 Tttgg ilki sezeryan mıydı sizin Ay biri de aynı 2. De aynı insan duygu karmaşası yaşıyor 😀
Umutluanne1 mervegny1 aynen hangisi sağlıklı hayırlı olacaksa o şekilde gelsin bebiş inşallah . Aralıkta o ağrılarımız daha da çoğalacak sanırım
Aleynaerayy22 Umutluanne1 Benimkini 28 den itibaren 2 haftada bir kontrole düşürdü doktorum canım bende anlamadım niye öyle erkenden düşürdü ama şuan hala 2 haftada bir gidiyorum normal doğum icin bencede çatı muayenesinden sonra söyleyecek bişeyler
Tttgg Umutluanne1 evet ilki mecbur sezaryendi kızım şuan 15 aylık ama doktorum ssvd destekliyor çok şükür bende normal düşünüyorum insallah gönlüme göre olur🌸
Umutluanne1 Aleynaerayy22 bende tam bunu merak ediyordum ne zaman 2 haftada bire düşüyor kontroller diye herkese mi öyle acaba inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
Aleynaerayy22 Umutluanne1 Yok ya herkeste aynı degil bazılarının doktoru 32 den sonra 2 haftada bir çağırıyor bazılarının ki 28 den sonra kimileri 35 den sonra çağırıyor doktora bağlı benimki pimpirikli galiba 😂