DuyguGkgz Maşallah💕Ben utanmayla ilgili post açmıştım size de sorayım sıcasıcağına 🙈 Utandğınız oldu mu doğumda açıklık kontrolünde falan malum o doğum masası fazla gergin bi yer 🤒 Öyle oturacağını düşünmek biraz kötü hissettiriyor beni 😢
    adm, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
    ZDeva hadi yaa ben sordum squat yapayimmi die hyr dedi yuruyus yada pilates oda uzman birileriyle dedi
    Nurdann Baya hareketliydim evimin dip köşe bütün temizliğini hep ben yaptım camlarına varana kadar bazı günler hiç oturmadığım bile oluyodu yürüyüş için müsait bi yerde değiliz ama evde müzik açıp dans ettim çoğu zaman tabiki bunların da faydası olmuştur
      Alazz Aynen canım Doğumdan daha zordu benim içinde Doğum anını hatırlamıyorum bile ama dikişler beni dikilirken de sonrasında da baya etkiledi şuan altıncı günüm iki gündür daha rahat ediyorum sende sık dişini ilk üç dört gün bebeğimi bile kendim alamıyordum kucağıma hareketlerimi baya kısıtladı idrara çıktığımda hafif bi yanma oluyor tabiki ama çok fazla değil büyük tuvoletini de yapmaktan hiç korkma kabız olmadığın sürece idrarı yapmaktan daha kolay geldi bana bende korkmuştum iki gün sonra çıktım büyük tuvoletime ama korkulacak bişey yok
      Aysenurtimurcin benim de açılmam yoktu kanala bile inmemişti 39. Hafta kontrolünde ama Allahtan bir anda oldu ama o bi kaç gün içinde bebeğin küvetine sıcak su yapıp banyoda oturdum onda uzun uzun sıcak banyo yaptım iki sefer belki o etkili olmuş olabilir
        AE42 ilk açıklık kontrolünde utandım tabiki o zaman sancılarım aşırı zorlamıyordu ama deli sancılar gelip Doğum başlayınca pek takılmıyorsunuz ki bende çok çekinen utanan biriyimdir ağdaya bile gitmedim hiç o yüzden aöa dediğim gibi o an doğsunda nolursa olsun diyorsunuz
        DuyguGkgz MaşaAllah ne güzel ben pek hareketli değilim nasıl doğuracağım bilmiyorum. 🤭🤭🤭
          Nurdann hiç düşünme canım Allah gayretini veriyo anlamadan kurtulursun inşallah sende😊
            DuyguGkgz dogumunuzdan önce özellikle yaptıgınız bi sey oldu mu egzersiz yürüyüs dualar vs
              Dilaam sancıların Doğum sancısı olduğunu anladıktan sonra Meryem ana otunu suya koyup ona Yasin Meryem süresi felak nas inşirak elham ve ayetel kürsüyi okudum suyundan içtim hamileliğimde çok inanırdım sancı sırasında da çok inanarak yaptım yardımcı olduğuna inanıyorum