39+4 de Normal Doğum hikayem 🙏🏻😍
adm, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
ZDeva hadi yaa ben sordum squat yapayimmi die hyr dedi yuruyus yada pilates oda uzman birileriyle dedi
Alazz Aynen canım Doğumdan daha zordu benim içinde Doğum anını hatırlamıyorum bile ama dikişler beni dikilirken de sonrasında da baya etkiledi şuan altıncı günüm iki gündür daha rahat ediyorum sende sık dişini ilk üç dört gün bebeğimi bile kendim alamıyordum kucağıma hareketlerimi baya kısıtladı idrara çıktığımda hafif bi yanma oluyor tabiki ama çok fazla değil büyük tuvoletini de yapmaktan hiç korkma kabız olmadığın sürece idrarı yapmaktan daha kolay geldi bana bende korkmuştum iki gün sonra çıktım büyük tuvoletime ama korkulacak bişey yok
Aysenurtimurcin benim de açılmam yoktu kanala bile inmemişti 39. Hafta kontrolünde ama Allahtan bir anda oldu ama o bi kaç gün içinde bebeğin küvetine sıcak su yapıp banyoda oturdum onda uzun uzun sıcak banyo yaptım iki sefer belki o etkili olmuş olabilir
DuyguGkgz hadi yaaa bende hergun yuruyom 1 saat ilik dus aliyom yoga falan yapiom netten izleyip ama bilmiom
Aysenurtimurcin belli bir zamanları var demekki biz ne yapsak boş inşallah tez zamanda kavuşursunuz sizde😊
DuyguGkgz insallah canim