beyzzsenturkk umena her gün olmasa da cogunlukla yürüyorum zaten 4. katta oturdugum icin in çık in çık spor oluyor 😂
2Meyve- umena 3 yasind abur oğlum olduğu için her gün dışarıya çıkıyoruz hava almaya o arada yürüyüş de yapmış oluyorum 1 saat 1,5 saat bazen 2 saat bile dışarda kalıyoruz 😅😅
BBuseY En az 5000 atıyorum günlük 2 gündür hava soğuk 2000 e düştü adımım🤗 ama evde çok kıpır kıpırım 😊 normal doğum istiyorum inş olur 26 haftadayız
1anne2bebek__ minnoskiz- sen yorulunca bebeğin de yoruluyor annesi. Ondan olabilir. Doktoruna sor istersen bir daha gidince bakalım ne diyecek.
BbabyMom minnoskiz- İlk gebelıgımde son 2haftaya kadar günlük o kadar yürürdüm ki karnım çok kasılırdı ıkı dk durur yıne devam ederdim doğumum sancı başlangıcıyla bırlıkte 3saat sürmüştü buna bağlıyorum ben…Ama bu gebelıgımde bıraz tembelım ya🥲😅😅
cansualisa umena lekelenmem oldu kuzum çok az olmasına rağmen yasakladı hava al 15 dakka ama yorma dedi ilişki yasak su bu
Busbusu Ya yuruyim diyorum ama aşırı kasılma oluyo ve aşırı yoruluyorum iki adım atsam nefes nefese kalıyorum ve kasiliyorum siz nasıl yuruyosnz😭
umena Busbusu doğru nefes alıp verme, doğru pozisyon,doğru ayakkabı ve kendini yormadan yavaş yavaş başlamak. Eğer hala sıkıntı yaşıyorsanız Elçin Demirel hamileyiz yürüyoruz videolarına bakmanızı tavsiye ederim
minnoskiz- @BbabyMom canım tam doğum zamanı süper olmuş benim haftam erken olduğu için yürümeye korkuyorum hep bı sızı var ya inşallah benim bebişim de bekler o haftaya kadar 🙏😊